İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı : 1 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı : 1 Ölü, 8 Yaralı

İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı : 1 Ölü, 8 Yaralı

Van'ın Çaldıran ve Saray ilçeleri arasında iki otomobile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 öğretmen hayatını kaybetti, sekiz kişi yaralandı.

19.01.2016 21:14  Güncelleme: 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran ve Saray ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 1 öğretmen hayatını kaybetti, 2'si öğretmen 8 kişi de yaralandı.

Van'dan Çaldıran ilçesine gitmekte olan Faruk Kızılok yönetimideki otomobil Çaldıran'a 5 kilometre uzaklıktaki Ayrancılar mevkiinde karşı yönden gelen Burak Anlayış yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 6 kişi yaralandı. Kaza sonrası otomobilde sıkışan Burak Anlayış itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.



BİR ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ

Van'ın Saray ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ise 1 öğretmen hayatını kaybederken, 2 öğretmen de yaralandı. Saray ilçesinin Baltape Mahallesi'nden ilçe merkezine giden ve öğretmenleri taşıyan servis minibüsü karşı yönden gelen sürücüsü ve plakası belirlenemeyen minibüsle çarpıştı. Kazada servis minibüsünde bulunan 3 öğretmen yaralandı. Ağır yaralanan öğretmen Sevim Örnek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı diğer öğretmenlerin tedavisinin hastanede sürdüğü belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı : 1 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement