Van'da 500 Kilo Amonyum Nitrat Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Van'da 500 Kilo Amonyum Nitrat Ele Geçirildi

Van'ın Hacıbekir Mahallesi'nde vatandaşın ihbarı sonucu bir ahırda yapılan aramalarda 500 kilo amonyum nitrat maddesi ele geçirildi.

18.04.2016 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Hacıbekir Mahallesi'nde vatandaşın ihbarı sonucu bir ahırda yapılan aramalarda 500 kilo amonyum nitrat maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.

Van'ın merkez İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi Cihan 4. sokakta ele geçirilen amonyum nitrat maddesi ile ilgili Van Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklama yaptı. Amonyum nitrat maddesinin bir ahında ele geçirildiği ve 2 kişinin gözaltına alındığı belirtilerek şöyle denildi:

"İl Emniyet Müdürlüğümüzce sağduyulu vatandaşlarımızın ihbarlarıyla ilimiz ve ilçelerimizde meydana gelebilecek PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; 15.04.2016 günü ilimiz Hacıbekir Mahallesi Cihan 4. Sokak üzerinde 3 ikametin ortak bahçesinde bulunan ahırda yapılan aramalarda; 10 adet sarı renkli 50 kg'lık gübre çuvalları içerisinde amonyum nitrat maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan F.A. ve P.A. isimli şahıslardan, P.A. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Vatandaşlarımızın artarak devam edeceğine inandığımız desteği ile birlikte daha güvenli bir Van için çalışmalara devam edilecektir." - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da 500 Kilo Amonyum Nitrat Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement