Van'da Atv Kartink Eğitimine İlgi Var - Son Dakika
Yerel

Van'da Atv Kartink Eğitimine İlgi Var

Van\'da Atv Kartink Eğitimine İlgi Var

Van’da uzun zamandır ATV Kartink eğitimi veren Mehmet Karslıoğlu, çocukların yoğun ilgisinden memnun.Daha önceleri tamirat işleri ile uğraşırken, ATV Kartink’e olan merakı sonunda gerçekleşen Mehmet Karslıoğlu, Van’da açtığı pist alanıyla çocuklara hem eğitim veriyor, hem de eski mesleği olan motor tamiratına devam ediyor.

01.08.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da uzun zamandır ATV Kartink eğitimi veren Mehmet Karslıoğlu, çocukların yoğun ilgisinden memnun.

Daha önceleri tamirat işleri ile uğraşırken, ATV Kartink'e olan merakı sonunda gerçekleşen Mehmet Karslıoğlu, Van'da açtığı pist alanıyla çocuklara hem eğitim veriyor, hem de eski mesleği olan motor tamiratına devam ediyor. Tamirat mesleğinin babadan kalma olduğunu söyleyen Karslıoğlu, "35 yıllık motor tamiratı serüvenim hala devam ediyor. Bu mesleği bırakamıyorum yapmadığım zamanlarda kendimden bir eksiklik hissediyorum. Bunun yanında ATV Kartink merakımda hep vardı. Sonunda ikisini bir arada yapmama kalktım. Buraya gelen çocuklara hem eğitmenlik yapıyorum. Hem de motor tamiratı yaparak hayatımı idame ediyorum" dedi.

Son zamanlarda Kartink'e büyük bir rağbet var diye konuşan Kaslıoğlu, "Özelikle çocuklarda bu rağbet çok fazla. Önce kısa bir eğitim verdikten sonra, rahatça sürebiliyorlar. Pist alanımız çok geniş bu bir artı, rahatça manevra yapabiliyorsun ve Kartink keyfine varabiliyorsunuz" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van'da Atv Kartink Eğitimine İlgi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement