Van'da Bilim Fuarı - Son Dakika
Yerel

Van'da Bilim Fuarı

Van\'da Bilim Fuarı

Van’ın Edremit ilçesindeki Türk Telekom Fen Lisesi öğrencilerinin farklı derslerden hazırladıkları projelerin yer aldığı fuarın açılışı yapıldı.

14.05.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Edremit ilçesindeki Türk Telekom Fen Lisesi öğrencilerinin farklı derslerden hazırladıkları projelerin yer aldığı fuarın açılışı yapıldı.

Fuarın açılışının ardından Van Milli Eğitim Müdür Vekili Gıyasettin Subay ve beraberindeki heyet, öğrencilerin yaptıkları çalışmaları inceleyerek bilgiler aldılar. Yıl içerisinde öğrenciler tarafından hazırlanan yaklaşık 50 projenin sergilendiği stantları gezen Gıyasettin Subay ile Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile yapılan ve bölge birinciliği kazanarak Ankara TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda biyoloji alanında sergilenen "Erciş Üzümünün İn-Vitro Mikro Çoğaltımı" projesini hazırlayan Merve Yıldırım, M. Emin Kızıltaş isimli öğrencilerle danışmanları İsmail Işık'tan bilgiler de aldılar.

Van Milli Eğitim Müdür Vekili Gıyasettin Subay ile Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Bilim Fuarı'nda sergilenen 50 adet projeyi tek tek inceleyerek, öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van'da Bilim Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement