Van'da, Gasp ve Kasten Yaralama Suçlarından 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Van'da, Gasp ve Kasten Yaralama Suçlarından 5 Kişi Tutuklandı

Van\'da, Gasp ve Kasten Yaralama Suçlarından 5 Kişi Tutuklandı

Van'da, gasp ve yaralama suçlarına karışan kişilere yönelik polisin yaptığı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

10.11.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da, gasp ve yaralama suçlarına karışan kişilere yönelik polisin yaptığı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 5'i tutuklanırken, yapılan aramalarda  1 otomatik tüfek, 2 av tüfeği, 1 tabanca, 3 bıçak, 1 pala ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 Ekim'de Bostaniçi Mahallesi'nde meydana gelen oto gaspı, 23 Ekim'de ise Güvelek Ortanca Mahallesi'ndeki silahla yaralama olayı ile ilgili geniş kapsamlı bir çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar kapsamında düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, S.D., R.A., F.K., V.K., V.K., E.İ., T.Y., E.Ç., Z.Ş. ve A.K., 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt faaliyetleri çerçevesinde yağma ve kasten yaralama' suçlarından yakalanarak gözaltına alınırken, yapılan aramalarda ise 1 otomatik tüfek, 2 av tüfeği, 1 tabanca, 3 bıçak, 1 pala, 2 şarjör, 6 fişek, 21 av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan Van Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen şüphelilerden F.K., V.K. ve V.K. Adli Kontrol Hükümleri uygulanarak mahkemece serbest bırakılırken, E.İ., T.Y., E.Ç., Z.Ş. ve A.K. ise tutuklandı. Diğer kişiler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da, Gasp ve Kasten Yaralama Suçlarından 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement