Van'da İnşaat Fuarı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Van'da İnşaat Fuarı Hazırlıkları

Van'da inşaat sektörünü ilgilileriyle buluşturmak, yeni teknoloji ve sistemlerden ilgililerini haberdar etmek ve çevre ülkelerle ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla 5.Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri ve 1. Belediye İhtiyaçları İnşaat Fuarı düzenlenecek.

16.08.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da inşaat sektörünü ilgilileriyle buluşturmak, yeni teknoloji ve sistemlerden ilgililerini haberdar etmek ve çevre ülkelerle ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla 5.Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri ve 1. Belediye İhtiyaçları İnşaat Fuarı düzenlenecek.

Van Asya Fuarcılık tarafından yapılan açıklamada, Organize Sanayi Bölgesi'nde 40 bin metrekare alan üzerine inşa edilen bölgenin en büyük modern fuar ve kongre merkezinde yapılacak olan fuarda inşaat, iş makineleri ve yapı alanındaki tüm sektör temsilcilerinin katılacağı bildirildi.

Düzenlenen fuarlarla birlikte bölgenin hem inşaat pazarına hem de İran, Irak, Ermenistan ve Gürcistan inşaat pazarına hakim olmak isteyen firmalar için büyük önem arzedeceğinin belirtildiği açıklamada, şunlar yer aldı:

"İnşaat fuarımıza Polonya'dan da bir firmanın iştirak edecek olması çok önemlidir. Ayrıca İnşaat Yapı ve iş Makineleri Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek olan, 1 İhtiyaçları ve Kent Mobilyaları Fuarı da ayrı bir önem taşımaktadır. Doğu Anadolu Bölgesi ve Van Denizi havzasında 200 civarında belediyenin olması, son yasayla bölgemizde bazı illerin büyük şehir statüsüne alınması, bu illerin gerek alt yapı ve gerekse üst yapılarını tamamlamak için gereksinim duydukları araç, gereç ve makine ekipmanlarına olan ihtiyaç, bu alanda bakir ve büyük bir pazarın olması bu fuarların yapılmasını gerekli kılmıştır."

Fuarların 4-7 Eylül'de düzenlenceği belirtildi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Van'da İnşaat Fuarı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement