Van'da İntihar Eden PKK'lı ile İlgili 4 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Van'da İntihar Eden PKK'lı ile İlgili 4 Gözaltı

Van'ın merkez İpekyolu İlçesi'nde dün akşam yapılan operasyon sırasında silahıyla başına ateş ederek intihar eden PKK'lı terörist ile ilgili yürütülen soruşturmada 4 şüpheli de gözaltına alındı.

22.01.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın merkez İpekyolu İlçesi'nde dün akşam yapılan operasyon sırasında silahıyla başına ateş ederek intihar eden PKK'lı terörist ile ilgili yürütülen soruşturmada 4 şüpheli de gözaltına alındı.

Selimbey Mahallesi'nde bulunan Güngör Sitesi'nde bir PKK'lının bulunduğu istihbaratı üzerine Van Emniyet Müdürlüğü özel harekat ve terörle mücadele ekipleri  harekete geçti. Dün saat 19.30 sıralarında belirlenen adrese giden özel harekat ve terörle mücadele şubesi ekipleri, çevre güvenliği aldıktan sonra operasyon yaptı. Operasyonda binanın 5'inci katındaki dairede bulunan PKK'lı iddiaya göre yakalanacağını anlayıp intihar ederken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Van Emniyet Müdürlüğü, yürüttüğü çalışmalar kapsamında 4 şüpheliyi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüphelinin Van Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da İntihar Eden PKK'lı ile İlgili 4 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement