Van'da Kar, Bahçesaray'da Fırtına Etkili Oldu Ek - Son Dakika
Güncel

Van'da Kar, Bahçesaray'da Fırtına Etkili Oldu Ek

Van\'da Kar, Bahçesaray\'da Fırtına Etkili Oldu Ek

Van'da kar, Bahçesaray'da fırtına etkili olduMurat ÇAĞLAR/VAN, (DHA)- VAN'da bu sabah saatlerinden itibaren görülen kar yağışı etkili olmaya başladı.

16.03.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da kar, Bahçesaray'da fırtına etkili oldu

Murat ÇAĞLAR/VAN, (DHA)- VAN'da bu sabah saatlerinden itibaren görülen kar yağışı etkili olmaya başladı. Bahçesaray İlçesi'nde ise yoğun kar yağışı ve tipi, yolun kapanmasına ve bir çok aracın yolda mahsur kalmasına neden oldu.

Van kent merkezinde iki günden bu etkili olan yağmur, bu sabah saatlerinden itibaren yerini kar yağışına bıraktı. Yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, yükseklerdeki kar kalınlığı 10 santimetreyi buldu. Kar yağışı en çok Bahçerasay İlçesi'nde etkili oldu.Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan 2 bin 970 rakımlı Karabet Geçidi'nde etkili olan fırtına, yolun kapanmasına neden olunca bir çok araç mahsur kaldı. Mahsur kalan araçlar ve içerisindeki yolcular Karayolları 11'inci Van Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı. Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklıklarında ani düşüşlerin yaşandığını ve bölgedeki kar yağışının aralıklarla süreceğini söyledi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Kar, Bahçesaray'da Fırtına Etkili Oldu Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement