Van'da Kaybolan 3 Lise Öğrencisi - Son Dakika
Güncel

Van'da Kaybolan 3 Lise Öğrencisi

Başkale ilçesine bağlı Yukarı Dikmen köyü Tandoğan mezrasında, "kursa gidiyoruz" diyerek evden ayrılan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 3 lise öğrencisi kızın, yanlarına kimliklerini de aldığı öğrenildi.

15.11.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkale ilçesinde "kursa gidiyoruz" diyerek evden ayrılan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 3 lise öğrencisinin yanlarında kimliklerini de götürdüğü bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Yukarı Dikmen köyü Tandoğan mezrasında yaşayan 10. sınıf öğrencileri Dilan B. (16) ve Funda K. (16) ile 9. sınıf öğrencisi Münevver B'nin (15) evden ayrılırken kimliklerini de yanlarına aldığı belirlendi.

Taşımalı eğitim sistemiyle Başkale Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim-öğretim gören öğrencilerin, pazartesi, salı ve çarşamba günü sınav olmasına rağmen okula gitmediği ardından da okula gitmedikleri günler için Başkale Devlet Hastanesi'ne giderek rapor almaya çalıştıkları öğrenildi.

Dün de okul servisi ile 13.30'da köye giden öğrencilerin, kursa gideceklerini söyleyerek 15.30'da evlerinden ayrıldığı belirtildi.

Bu arada, Tandoğan mezrasında yaşayan aileler ise güvenlik güçlerinin ilçe merkezindeki çalışmalarını yakından takip ediyor. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van'da Kaybolan 3 Lise Öğrencisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement