Van'da PKK'lıların Bulunduğu Eve Operasyon Yapıldı, 2 Polis Yaralı - Son Dakika
Güncel

Van'da PKK'lıların Bulunduğu Eve Operasyon Yapıldı, 2 Polis Yaralı

Van\'da PKK\'lıların Bulunduğu Eve Operasyon Yapıldı, 2 Polis Yaralı

Van'da PKK'lıların bulunduğu eve operasyon yapıldı, 2 polis yaralıVan'ın merkez İpekyolu İlçesi Hacıbekir Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerin bulunduğu eve özel harekat polisleri operasyon yaptı.

18.04.2016 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da PKK'lıların bulunduğu eve operasyon yapıldı, 2 polis yaralı

Van'ın merkez İpekyolu İlçesi Hacıbekir Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerin bulunduğu eve özel harekat polisleri operasyon yaptı. Operasyonda çıkan çatışmada 2 polisi yaralandı.

Bugün saat 17.30'da aldıkları ihbarı değerlendiren Van Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket polisleri, Hacıbekir Mahallesi'nde bulunan Van Gölü Endüstri Meslek lisesi yakınındaki eve operasyon yaptı. Yapılan operasyona evde bulunan teröristler ateş açarak karşılık verdi. Açılan ilk ateşte 2 Özel Hareket polisi yaralandı. Yaralı polisler Yüzüncü Yıl üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne sevk edilirken, mahalle ve evin çevresi ise çok sayıda polis tarafından sarıldı. Operasyona helikopterler de havadan destek sağladı.

Çatışma sırasında çevrede bulunan bir kadının da yaralandığı belirtildi. Yaralı kadın da hastanede tedavi altına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da PKK'lıların Bulunduğu Eve Operasyon Yapıldı, 2 Polis Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement