Van'da Şehit Düşen Polis Memuru Muhammet Acar Eskişehir'de Toprağa Verilecek - Son Dakika
Güncel

Van'da Şehit Düşen Polis Memuru Muhammet Acar Eskişehir'de Toprağa Verilecek

Van\'da Şehit Düşen Polis Memuru Muhammet Acar Eskişehir\'de Toprağa Verilecek

VAN'da, tayin olduğu Hakkari'ye gitmek üzere polis evinde beklerken PKK'nın bomba yüklü araçla saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen polis memuru Muhammet Acar'ın acı haberi, Eskişehir'de yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

19.08.2016 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN'da, tayin olduğu Hakkari'ye gitmek üzere polis evinde beklerken PKK'nın bomba yüklü araçla saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen polis memuru Muhammet Acar'ın acı haberi, Eskişehir'de yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Şehit polis yarın Eskişehir'de toprağa verilecek.

Geçen Çarşamba günü Van'daki 2 Nisan Polis Merkezi ile Polisevi'ne bombalı araçla yapılan saldırıda ağır yaralanan 26 yaşındaki polis memuru Muhammet Acar tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Şehit olan Muhammet Acar'ın dün hastaneye gelerek kendisini ziyaret eden İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya Eskişehir'e tayin olmak istediğini söylediği belirtildi.

Polis memuru Muhammet Acar'ın şehit haberi Eskişehir'de oturan yakınlarını yasa boğdu. Bekar olan Muhammet Acar'ın anne ve babasının oturduğu 75'inci Yıl Mahallesi'ndeki evlerine Türk Bayrakları asıldı. Şehidin babası Kasım Acar ile annesi Serpil Acar'ın oğullarının cenazesini almak için Van'a gittikleri öğrenildi. Şehit polis Muhammet Acar, yarın öğleyin Reşadiye Camii'nde düzenlenecek törenden sonra Eskişehir'de toprağa verilecek.

HAKKARİ'YE TAYİNİ ÇIKMIŞTI

Bir yakını Muhammet Acar'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görev yaptığını, tayinin Hakkari'ye çıktığını söyleyerek, "Muhammet Eskişehir'e gelmişti. Bir süre burada kaldı. Ardından Hakkari'ye gitmek için Ankara'dan uçakla Van'a gitti. Van Polis Evi'nde kendisini Hakkari'ye götürecek olan aracı beklerken bombalı saldırıda ağır yaralandı ve hastanede kurtarılamadı" dedi.

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Şehit Düşen Polis Memuru Muhammet Acar Eskişehir'de Toprağa Verilecek - Son Dakika


Advertisement