Van'da Şehit Olan Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Van'da Şehit Olan Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Van'ın Çaldıran ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç, memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

05.09.2016 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç, memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Kılınç'ın cenazesi, ilk olarak Hacı Bektaş Veli Vakfı Kültür Merkezindeki Cem Evine getirildi. Burada kılınan cenaze namazı ve helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi resmi tören için Reşadiye Camine getirildi.

Cem Evindeki törene, şehidin babası Hüseyin ile annesi Şenay Kılınç, yakınları, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, askeri ve sivil erkanın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Reşadiye Caminde öğle vakti kılınan namazın ve duaların ardından şehit Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç, Kanlıpınar Şehitliği'ne defnedildi.

Buradaki törene ise Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, CHP Eskişehir Milletvekilleri Gaye Usluer, Cemal Okan Yüksel, Utku Çakırözer, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Hava Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Van\'da Şehit Olan Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van'da Şehit Olan Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement