Van'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Van'daki Terör Saldırısı

Van'ın İpekyolu ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının sokağa döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memurlarından Ahmet Çam'ın Çubuk ilçesindeki babaevine şehadet haberi ulaştırıldı.

10.05.2016 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın İpekyolu ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının sokağa döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memurlarından Ahmet Çam'ın Çubuk ilçesindeki babaevine şehadet haberi ulaştırıldı.

İlçe Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Hasan Yavuz, polis memuru Ahmet Çam'ın (42) Atatürk Mahallesi Şehit Fatih Mehmet Ata Caddesi'ndeki babaevine giderek, annesi Hanim Çam'a (70) acı haberi verdi.

Babaevinin bulunduğu binaya Türk bayrakları asılan şehit polisin mesai arkadaşları, akrabaları, yakınları ve vatandaşlar, anne Çam'a taziye ziyaretinde bulundu.

Babasını iki yaşındayken kaybeden ve annesinin büyüttüğü evin tek oğlu Çam'ın 3 yıl önce Van'a tayin olduğu, buradaki görev süresinin bitmesine kısa bir süre kaldığı öğrenildi.

Van'daki törenin ardından uçakla Etimesgut Askeri Havaalanına getirilmesi beklenen şehidin cenazesi, yarın Büyük Cami'de (Cami Kebir) kılınacak cenaze namazının ardından Paşa Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bu arada, 3 çocuk sahibi şehidin eşi ve çocuklarının Van'da olduğu belirtildi.

Van'ın İpekyolu ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının bir sokağa döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 polis şehit olmuş, 1 polis yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement