Van'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Van'dan Kısa Kısa

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 9 kişi tutuklandı.

30.01.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 9 kişi tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, cumhuriyet başsavcılığı ile koordineli yürütülen projeli çalışmalarda, fuhuş yaptırdıkları tespit edilen şahıslara yönelik 21 Ocak 2015 tarihinde il merkezi ve Gevaş ilçesinde eş zamanlı operasyon yapıldığı belirtildi. Operasyonda, 12 erkek ve 1 bayan olmak üzere 13 şüpheli gözaltına alındı. Açıklamada, "Bu şahıslardan biri bayan olmak üzere 9'u çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır" denildi.

MERYEM ANA HEYKELİNDE UYUŞTURUCU SEVKIYATI

VAN (İHA) - Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında Afyon sakızı ve eroin maddesi ele geçirildi.

Açıklamada, 22 Ocak 2015 tarihinde bir kargo şirketinde arama yapıldığı belirtilerek "Yapılan aramada, Kanada'ya gönderilmek üzere teslim edilmiş Meryem Ana heykellerine gizlenmiş vaziyette 1 kilo 19 gram afyon sakızı ele geçirildi. 24 Ocak 2015 tarihinde ilimizde görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 4 paket halinde 2 kilo 33 gram, kaçmaya çalışan araç sürücüsünün üzerinde 5,19 gram eroin ele geçirildi. Afyon sakızı ve eroin maddesi ile ilgili gözaltına alınan şahıs, yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilmiştir" denildi.

VAN'DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

VAN (İHA) - Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde 302 bin 410 paket sigara ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada; 22, 24, 25 ve 26 Ocak 2015 tarihlerinde il merkezi ve ilçelerinde sigara kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalarda, toplam 302 bin 410 paket bandrolsüz sigara ele geçirildiği belirtildi. Açıklamada, "Ele geçirilen bandrolsüz sigaralarla ilgili 8 şahıs gözaltına alınmış olup, bu şahıslardan ikisi çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır" denildi.

VAN'DA UZUN NAMLULU SİLAH VE MÜHİMMAT BULUNDU

VAN (İHA) - Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde 4 kalaşnikof marka uzun namlulu otomatik silah ve bu silahlara ait şarjör ile fişek ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bir ihbar üzerine Şabaniye Mahallesi Kanal yolu 3. sokak ile Hakkari yolu arasındaki tali yol kenarında arama yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yol kenarında toprağın altına gömülü kalaşnikof marka uzun namlulu dört otomatik silah, bu silahlara ait şarjör ve fişekler ele geçirilmiştir. Ele geçirilen silah ve mühimmatın terör örgütüne ait olduğu değerlendirilmektedir" denildi. - VAN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement