Van'dan Yola Çıkan Demiryolcular, Kayseri'ye Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Van'dan Yola Çıkan Demiryolcular, Kayseri'ye Ulaştı

Van\'dan Yola Çıkan Demiryolcular, Kayseri\'ye Ulaştı

Tcdd'nin özelleştirilmesine karşı çıkarak Van'dan yürüyüşe başlayan Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyeleri, Kayseri Garı'na ulaştı.

22.11.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tcdd'nin özelleştirilmesine karşı çıkarak Van'dan yürüyüşe başlayan Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyeleri, Kayseri Garı'na ulaştı.

Van'da 17 Kasım'da başlattıkları 'Demiryollarının özelleştirme uygulamalarına karşı yürüyoruz' eylemine katılan grup, 24 Kasım günü Balıkesir, İstanbul, Gaziantep ve Zonguldak'tan gelenlerle Ankara TCDD Genel Müdürlüğü önünde buluşacak.

Kayseri Garı'na gelen Van grubu adına konuşan Erdal Uysal, "Bizleri yollara düşüren, isminde adalet olan ancak bu kelimenin tam tersi uygulamalar sergileyen Ak Parti'nin ve onların  bürokratlarının demiryollarındaki adaletsiz uygulamalarıdır. Geçtiğimiz 12 yıl içinde ülkenin kar eden ne kadar iktisadi kuruluşu varsa, sermayeye peşkeş çekilmiş, temel kamusal hizmetler büyük oranda ticarileştirmiş, paralı ve niteliksiz hale getirilmiştir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'dan Yola Çıkan Demiryolcular, Kayseri'ye Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement