Van: Ercişli Emrah'ı Anma Programı - Son Dakika
Güncel

Van: Ercişli Emrah'ı Anma Programı

Van'ın Erciş İlçesi Çelebibağı Belde Belediyesi'nin Davetlisi Olarak İlçeye Gelen Aşık İhsan Yavuzer ile Aşık Raif Sağlam, Grant Arsisa Oteli'nde Düzenlenen Ercişli Emrah'ı Anma Programına Katıldılar.

01.12.2006 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Erciş İlçesi Çelebibağı Belde Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçeye gelen Aşık İhsan Yavuzer ile Aşık Raif Sağlam, Grant Arsisa Oteli'nde düzenlenen Ercişli Emrah'ı anma programına katıldılar.

Erzurum Doğu Tv'de program yapan ünlü aşıklar bu kez Ercişli Emrah'ı yad etti. Düzenlenen programda bir konuşma yapan Çelebibağı Belde Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu, Emrah'ın dünyaya mal olmuş bir şahsiyet olduğunu söyledi. Yüzlerce şiiri bulunan ünlü aşığın yad edilmesinden ötürü ilçe halkı adına mutluluk duyduklarını anlatan Türkmenoğlu, Aşık İhsan Yavuzer ile Aşık Raif Sağlam'ı da yaptıkları programdan ötürü tebrik etti.

Aşık İhsan Yavuzer ise, Ercişli Aşık Emrah'ın diyarında olmaktan dolayı kendilerini mutlu saydıklarını söyledi. Çelebibağı Belediye Başkanı Türkmenoğlu'nun kendilerine kadirşinaslık göstererek ilçeye davet ettiğini ifade eden Yavuzer, "Bizler de ünlü ozanı anma maksadıyla bir program çekimi yaptık. 18 Aralık 2006 tarihinde yaptığımız programı izleyicilerimize sunacağız" dedi.

Ardından, Ercişli Aşık Emrah'a ait türküler İhsan Yavuzer, Raif Sağlam ve Ercişli ozan Kahraman Dursun tarafından seslendirilirken, 3 saat süren programa Çelebibağı Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu, Kocapınar Belediye Başkanı Mustafa Ağaoğlu, Erciş eski belediye başkanlarından Bülent Erdinç ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Van: Ercişli Emrah'ı Anma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement