Van Gaal: City'nin Kadrosunu Kıskanmıyorum! - Son Dakika
Spor

Van Gaal: City'nin Kadrosunu Kıskanmıyorum!

Van Gaal: City\'nin Kadrosunu Kıskanmıyorum!

Hollandalı çalıştırıcı, Manchester City maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

01.11.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Pazar günü oynanacak derbi maçı öncesi konuşurken, Manchester City'nin kadrosunu kıskanmadığının altını çizdi.

Kadrosunda Sergio Agüero, Yaya Toure, David Silva ve Vincent Kompany gibi yıldızları bulunduran Manuel Pellegrini yönetimindeki City, son üç sezonda iki defa ligde mutlu sona ulaştı.

Pazar günü Etihad Stadı'nda oynanacak mücadele öncesi takımına güvendiğini belirten Van Gaal, düzenlediği basın toplantısında, "Manchester City'nin kadrosunu kıskanmıyorum. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Önemli olan takım olabilmek. Ve biz bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.

Chelsea karşısında Robin van Persie'nin son dakika golüyle bir puanı kapan United'da Hollandalı teknik adam, City galibiyetinin kendilerine büyük bir ivme vereceğini düşünüyor.

Derbi zaferinin önemine dikkat çeken deneyimli hoca, "Bu maçta alınacak galibiyet, sıradan bir üç puanın çok ötesinde olacak. West Brom maçında çok iyiydik. Chelsea ile berabere kaldık. Kimse bizden bu sonucu beklemiyordu. Manchester City karşısında alacağımız bir galibiyet bizi uçurur." şeklinde konuştu.

West Ham ve Newcastle maçlarında alınan yenilgilerin ardından City'nin gardının düştüğüne inanan tecrübeli çalıştırıcı, "Manchester City bu aralar pek havasında değil. Son maçlarda büyük düşüş gösteriyorlar. Bu maçta güzel şeyler yapacağız. İçimden gelen bu sese güveniyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Van Gaal: City'nin Kadrosunu Kıskanmıyorum! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement