Van Gölü Sahili Temizlenecek - Son Dakika
Yerel

Van Gölü Sahili Temizlenecek

Van Gölü Sahili Temizlenecek

Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Erciş İlçe Kaymakamlığı ve Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce başlatılan kampanya çerçevesinde Van Gölü sahili temizlenecek.

20.04.2015 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Erciş İlçe Kaymakamlığı ve Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce başlatılan kampanya çerçevesinde Van Gölü sahili temizlenecek.

Bir kahvaltı salonunda gazetecilerle bir araya gelen Boğaziçi Yönetim A.Ş. Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Terzi, Türkiye genelinde 255 siteyi yöneten Boğaziçi A.Ş.'nin Van'da da 20 bin konutu yönettiğini söyledi. Boğaziçi A.Ş.'nin yönetim hizmetleriyle işe başladığını ve ciddi anlamda bir kitleye hitap ettiğini ifade eden Terzi, "Artık yönetim hizmetlerinin dışında sosyal faaliyetler, sosyal farkındalık projeleri gibi projelere de imza atmaya başladık. Bu projeler çerçevesinde Van'daki öğrencilere 50 bin kitabı gönderdik. Yine bu sosyal projeler çerçevesinde Erciş'te Van Gölü'nün sahillerini temizliyoruz sloganıyla yarın saat 14.00'te temizlik çalışması başlatacağız. Bu sosyal farkındalık projemiz çerçevesinde İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullarımızda eğitim gören öğrencilerimiz ile birlikte Van Gölü'nün sahilini temizleyeceğiz. Erciş İlçe Belediyesi'ni de davet ettik. Ciddi bir katılım olacağını düşünüyoruz. Bu kapsamda Van Gölü sahilini temizleme kampanyamıza tüm halkımızı bekliyoruz" dedi. Basın toplantısına Boğaziçi Yönetim. A.Ş. Bölge Müdürü Şeref Ünlü, Basın Yayın ve Tanıtım Müdürü Gül Çınar ve Edremit TOKİ site yöneticileri katıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van Gölü Sahili Temizlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement