Van Kaçakçının Minibüsle Çarptığı Polis Memuru Şehit Oldu - Son Dakika
Güncel

Van Kaçakçının Minibüsle Çarptığı Polis Memuru Şehit Oldu

Van Kaçakçının Minibüsle Çarptığı Polis Memuru Şehit Oldu

Kaçakçının minibüsle çarptığı polis memuru şehit oldu Şehit polis törenle uğurlandı VAN'da sigara kaçakçısı, kendisini yakalamak isteyen polis memuruna minibüsle çarparak şehit etti.

18.09.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaçakçının minibüsle çarptığı polis memuru şehit oldu

Şehit polis törenle uğurlandı

VAN'da sigara kaçakçısı, kendisini yakalamak isteyen polis memuruna minibüsle çarparak şehit etti.

Alınan bir istihbarat üzerine Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri sabah saat 06.30 sıralarında Van- Erciş karayolu üzerindeki TOKİ konutları civarında pusu attı. Bir süre sonra takip edilen ve içinde kaçak sigara bulunan sürücüsü ve plakası açıklanmayan minibüs, polislerin bulunduğu bölgeye geldi. Polisleri fark edip kaçmak isteyen minibüsü durdurmak için de yola kapan atıldı.

Ancak kaçakçı, buna rağmen durmayarak kapan atan polis memuru 41 yaşındaki Hakan Bayram'a çarptı. Minibüsün altında kalan polis memuru Bayram, ağır yaralandı. Polis memuru Bayram, kaldırıldığı Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Olay sonrası kaçmak isteyen minibüs sürücüsü de yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ŞEHİT POLİS TÖRENLE UĞURLANDI

Van'da yakalamak istediği kaçakçının aracının çarpması sonucu şehit düşen 41 yaşındaki Hakan Bayram Van Filo Komutanlığı'nda yapılan törenle memleketine uğurlandı. Törene Van Valisi İbrahim Taşyapan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Temel, Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Şehidin eşi Çiğdem ve kızı Hende İrem Bayram, askerler ve polisler katıldı. Şehidin özgeçmişi, Kuran'ı Kerim ve duanın okunmasının ardından şehidin Türk Bayrağı'na sarılı tabutu polisler tarafından taşınarak cenaze aracına konuldu. Tören sırasında şehidin eşi Çiğdem ve kızı Hande İrem'in gözyaşı dökmesi yürekleri dağladı. Şehit Polis Memuru Hakan Bayram tarifeli uçakla memleketi Kayseri'ye gönderildi.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Orhan AŞAN/ VAN, (DHA)

==================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van Kaçakçının Minibüsle Çarptığı Polis Memuru Şehit Oldu - Son Dakika


Advertisement