Van Konteyner Kent'in Minikleri Şampiyon Fenerbahçe'nin Misafiri Olacak - Son Dakika
Güncel

Van Konteyner Kent'in Minikleri Şampiyon Fenerbahçe'nin Misafiri Olacak

2011'de yaşanan deprem felaketinin yaşamlarını konteyner kentte sürdüren Vanlı çocuklar, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne konuk oluyor.

06.05.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2011'de yaşanan deprem felaketinin yaşamlarını konteyner kentte sürdüren Vanlı çocuklar, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne konuk oluyor.

Geçtiğimiz yıl Sanatçı Rojin'in girişimleriyle başlatılan, "Van Benim Ben Vanım" projesiyle, depremin ardından yaşamlarını konteyner kentlerde güç koşullarda sürdüren ailelere dikkat çekilmesi amaçlanıyor.

Daha önce bu tür çeşitli sosyal sorumluluk projelerine memnuniyetle ev sahipliği yapan Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı Aziz Yıldırım, Vanlı çocuklara kucak açarak, Karabükspor maçı öncesinde onlara Rüya Bir Gün yaşatmayı amaçlıyor.

Türk Hava Yolları'nın ulaşım sponsorluğunu üstlendiği çocuklar, Fenerbahçeli sanatçı Funda Arar'ın eşliğinde 8 Mayıs 2014 Perşembe günü İstanbul'a gelecek.

Pek çok sosyal sorumluluk projesinde önemli rol alan ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Rüya Bir Gün projesinin mimarı olan Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, bu organizasyonda da büyük rol oynuyor.

Selda Topal'ın yanı sıra, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kızı Hande Gamgam ve Gülşah Gordi, Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi Yasemin Merçil de yemekte çocuklara eşlik edecek.

Yemek sonrası Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde futbolcularla bir araya gelecek olan çocukları, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Sarıyer Belediyesi Konukevi'nde ağılayacak.

Vanlı depremzede çocuklar Fenerbahçe ile dolu İstanbul gezisinin ardından yine THY'nin sponsorluğunda evlerine geri dönecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Van Konteyner Kent'in Minikleri Şampiyon Fenerbahçe'nin Misafiri Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement