Van Milletvekili Hüseyin Çelik'in Danışmanı Kenan Şahin AK Parti'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

Van Milletvekili Hüseyin Çelik'in Danışmanı Kenan Şahin AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Van Milletvekili Hüseyin Çelik\'in Danışmanı Kenan Şahin AK Parti\'den Aday Adayı Oldu

AK Parti Van Milletvekili, 58. Hükümette Kültür Bakanı, 59 ve 60. Hükümetler de Milli Eğitim Bakanlığı görevini yürütmüş olan Hüseyin Çelik’in danışmanı Kırşehir’de AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

21.02.2015 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van Milletvekili, 58. Hükümette Kültür Bakanı, 59 ve 60. Hükümetler de Milli Eğitim Bakanlığı görevini yürütmüş olan Hüseyin Çelik'in danışmanı Kırşehir'de AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Kırşehir AK Parti İl Başkanlığına gelerek aday adaylığı açıklamasında bulunan eski danışman Kenan Şahin, gazetecilik mesleği ile birlikte basın müşavirliği görevlerini üstlendiğini ve birikimlerini hizmet etmek için aktarmak istediğini söyledi. Aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamada bulunan Şahin, "Eğitimsiz ama zeki olan insanlar tehlikelidir. Bizler görev sürelerimiz içerisinde insanları eğittik. Kırşehirliler bilirler ki son 15 yıl içerisinde yapılan milli eğitim yatırımlarında ciddi emeklerimiz var. Kırşehir'de Ahi Evran Üniversitesinin kurulması bir dönemler hayaldi, bu rüya benim Milli Eğitim Bakanının (Basın Müşaviri) olduğum dönemde gerçekleşti. Allah nasip ederse AK Partide ki hizmet yarışı içerisinde diğer arkadaşlarımız gibi bizler de varız. Unutulmamalı ki aday olalıüm yada olmayalım parti de yapılan yarışın centilmence yürümesi en büyük temennimdir" dedi.

ADAYLIK BAŞVURULARI AK PARTİ DE SONA ERDİ

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı ise yaptığı yazılı açıklama ile aday adaylık başvurularının sona erdiğini bildirdi. İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Sistem üzerinden 17 aday adaylık başvurusu gerçekleşti. Parti teşkilatımıza biri bayan olmak üzere 16 kişi başvuruda bulundu. Milletvekilliği için başvuruda bulunan aday adaylarımız ise, ' Kemal Çalışkan, Osman Arslan, Şule Olgun, Tahsin Sağlam, Volkan Arslan, Mikail Arslan, Hacı Turan, Muzaffer Arslan, Saim Öztürk, Kenan Şahin, Muzaffer Türk, Hasan Eraslan, Halim Çakır, Gökhan Bulut, Salih Çetinkaya, Erdoğan Yeşil Sancak Abdullah Çalışkan'dır" denildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van Milletvekili Hüseyin Çelik'in Danışmanı Kenan Şahin AK Parti'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement