Nehirde Akıntıya Kapılan 4'üncü Kadının da Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Nehirde Akıntıya Kapılan 4'üncü Kadının da Cesedi Bulundu

Nehirde Akıntıya Kapılan 4\'üncü Kadının da Cesedi Bulundu

Pervari'ye bağlı Yukarıbağcılar köyünde oturan ve Herekol Dağı eteklerinde peynir otu toplarken Masido Nehrine düşen kadınlardan Emine Gürbüz'ün cesedine ulaşıldı.

17.06.2015 23:20  Güncelleme: 07:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nehirde akıntıya kapılan 4'üncü kadının da cesedi bulundu

Siirt'in Pervari İlçesi'ne bağlı Yukarıbağcılar Köyü'nde oturan ve Herekol Dağı eteklerinde peynir otu toplarken 7 gün önce Masido Nehri'ne düşen kadınlardan 79 yaşındaki Emine Gürbüz'ün cesedine ulaşıldı. Olay anında 1 kadın köylüler tarafından kurtarılırken daha sonraki günderde ise 2 kadının cesedine ulaşılmıştı. Gürbüz'le birlikte nehirde ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Pervari ilçesine bağlı Yukarıbağcılar Köyü'nde oturan Besna Eryılmaz, Emine Gürbüz, Azime Taraman ve Nuriye Taraman 10 Haziran'da akşam saatlerinde Van'ın Çatak İlçesi yakınlarında bulunan Herekol Dağı eteklerinde peynir otu toplamaya çıktı. Dağ yamacına gitmek için Masido Nehri'ni geçmeye çalışan 4 kadın, akıntıya kapıldı. Nehirde sürüklenmeye başlayan kadınlardan Azime Taraman köylüler tarafından nehirden sağ çıkarılırken, Nuriye Taraman'ın cesedi bulundu. Bir gün sonra yapılan aramalarda ise Besna Enyılmaz'ın cesedine ulaşıldı.

Mesido Nehri'nin yönünün değiştirilmesinden sonra yapılan çalışmalarda ise kayıp olan Emine Gürbüz'ün cesedine bugün ulaşıldı. Gürbüz'ün de cesedini bulunmasıyla birlikte ölü sayısı 3'e yükseldi. Sudan cenazesı çıkarılan Gürbüz'ün oğlu Resul Gürbüz bir hafta boyunca arama kurtarma çalışmlarına katılan ve büyük emek sarf eden ekiplere teşekkür etti.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK (Van), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nehirde Akıntıya Kapılan 4'üncü Kadının da Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement