Van Öldürülen Ak Partili Muştu Törenle Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Van Öldürülen Ak Partili Muştu Törenle Toprağa Verildi

Van Öldürülen Ak Partili Muştu Törenle Toprağa Verildi

Öldürülen AK Partili Muştu törenle toprağa verildi (2)BAKAN SOYLU CENAZEYE KATILDIVan'ın Özalp İlçesi Aşağımollahasan Mahallesi'ndeki evinde PKK'lı teröristler tarafından öldürülen Ak Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu'nun cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

10.10.2016 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öldürülen AK Partili Muştu törenle toprağa verildi (2)

BAKAN SOYLU CENAZEYE KATILDI

Van'ın Özalp İlçesi Aşağımollahasan Mahallesi'ndeki evinde PKK'lı teröristler tarafından öldürülen Ak Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu'nun cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Özalp İlçesi'nde yapılan cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Özalp Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazında Aydın Muştu'nun 7 yaşındaki oğlu Medet ve 11 yaşındaki oğlu Umut, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte saf tuttu. Namazın ardından tabutu İçişleri Bakanı Soylu bir süre vatandaşlarla birlikte omuzladı. Cenazenin taşınması sırasında vatandaşlar 'Kahrolsun PKK' sloganı atarak tekbir getirdi. Cenaze geniş güvenlik önlemleri altında Aşağımollahasan Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

ÇOCUKLARI BİZE EMANET

Mezarlıkta konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aydın Muştu'nun iyi bir dava adamı olduğunu söyledi. Bakan Soylu, "Aydın Muştu adi ve sinsi bir saldırıyla karşı karşıya kaldı. Dünyada hiçbir yerde çocukların yanında katledilmek yoktur. Terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Biliyoruz Allah bizimledir. Evlatları evvela Allah'ın sonra bizim emanetimizdedir. Biz inanmış insanlarız. Bu kardeşlikle kötülükleri yok edeceğiz. Çocukların geleceğinin iyi olması için zorunluluğumuz vardır. Bunun gayreti içindeyiz" dedi.

Cenazenin toprağa verilmesinin ardından Bakan Soylu, Muştu'nun ailesi ve çocuklarıyla görüşüp başsağlığı diledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van Öldürülen Ak Partili Muştu Törenle Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement