Van Şemdinli Şehitleri Törenle Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Van Şemdinli Şehitleri Törenle Uğurlandı

Van Şemdinli Şehitleri Törenle Uğurlandı

Şemdinli şehitleri törenle uğurlandı Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin mayınlı saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş İzzet Taşbaş ile Uzman Onbaşı Yunus Arda için Van'da tören düzenlendi.

30.09.2015 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şemdinli şehitleri törenle uğurlandı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin mayınlı saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş İzzet Taşbaş ile Uzman Onbaşı Yunus Arda için Van'da tören düzenlendi.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığı'ndaki törene, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Van Valisi İbrahim Taşyapan, Hakkari Valisi Yakup Canpolat, Muş Valisi Saddar Yavuz, Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, askeri erkan, kurum amirleri ve sicil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Saygı duruşunun ardından şehit polislerin Türk bayrağına sarılı naaşları tören alanına getirilerek, özgeçmişleri okundu. İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın okuduğu duanın ardından şehitlerin naaşları bir süre askerlerin omzunda taşınarak askeri uçakla Erzurum ve Afyonkarahisar'a uğurlandı.

DHA FEED'TEN CANLI OLARAK YAYINLANDI

Haber-Kamera: Osman BEKLEYEN-Murat ÇAĞLAR-Orhan AŞAN/ VAN,(DHA)-

===============================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van Şemdinli Şehitleri Törenle Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement