Van ve Tatvan'da Polise Saldırı - Son Dakika
Yerel

Van ve Tatvan'da Polise Saldırı

VAN/ Bitlis'in Tatvan ilçesindeki polis lojmanlarına roketatarlı, Van'da da eyleme müdahale eden zırhlı polis aracına silahlı saldırı düzenlendi.

27.07.2015 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN/ Bitlis'in Tatvan ilçesindeki polis lojmanlarına roketatarlı, Van'da da eyleme müdahale eden zırhlı polis aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, terör örgütü PKK mensupları tarafından gece saatlerinde Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait lojmanlara roketatarlı saldırı düzenlendiği belirtildi.

Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı saldırıya güvenlik güçlerince anında karşılık verildiği vurgulanan açıklamada, olay yerinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı, saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı ifade edildi.

Zırhlı araca silahlı saldırı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü kamplarına yönelik başlattığı bombardımanı bahane eden bir grup terör örgütü yandaşı, akşam saatlerinden itibaren Van'ın Hacıbekir Mahallesi'nde yollara barikat kurdu.

Eyleme müdahale etmek için olay yerine giden polis ekipleri, yüzleri maskeli kalabalığı, biber gazı ve basınçlı su kullanarak dağıtmaya çalıştı.

Bu sırada, kalabalık arasında bulunan kişi ya da kişilerce zırhlı polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Aracın ön camında hasar oluşurken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Van ve Tatvan'da Polise Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement