Vanlı Kızlar Şampiyon Oldu - Son Dakika
Güncel

Vanlı Kızlar Şampiyon Oldu

Van'daki kız öğrenciler, Artvin'deki "Okullararası Yarı Final Kros Yarışması'nda şampiyon oldu.

20.02.2017 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'daki kız öğrenciler, Artvin'deki "Okullararası Yarı Final Kros Yarışması'nda şampiyon oldu.

Van Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonu'nun, krosa teşvik etmek amacıyla düzenlediği yarışmalarda 2 bin metre yıldız kızlar kategorisinde şampiyon oldu.

Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan Namık Kemal Ortaokulu yıldız kızlar takımı, 5 Mart'ta Malatya'da yapılacak final şampiyonasında şampiyonluk için ter dökecek.

Atletizm Milli Takım Antrenörü Hüseyin Esen, gazetecilere yaptığı açıklamada, yakalamış oldukları başarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Esen, şöyle konuştu:

"Başarı sağlayan kız öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu başarıda okulumuzun beden eğitimi öğretmeni Ali Kaplan ve Okul Müdürümüz Selahattin Çelik'in büyük katkıları oldu. Yine aynı şekilde bize her zaman destek sunan, sporcunun yanında yer alan Van Valimiz İbrahim Taşyapan'a teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ki hedefimiz Malatya'da yapılacak kros yarışmasında Türkiye şampiyonu olmaktır.

Bütün çalışmalarımız bu yönde. Tamamen şampiyonaya kilitlendik. Kız öğrencilerimize güveniyoruz. Atletizm antrenörü olarak onları en iyi şekilde yetiştirmek, şampiyonalar kazandırmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Artvin'de elde edilen başarıdan dolayı sporcularımızı kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vanlı Kızlar Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement