Vapurdaki Tatlı Sürpriz Yolcuları Kendinden Geçirdi - Son Dakika
Ekonomi

Vapurdaki Tatlı Sürpriz Yolcuları Kendinden Geçirdi

Üsküdar Belediyesi'nin vapur yolcuları için, konservatuvar öğrencileri ile birlikte hazırladığı sürprizin görüntüleri internette tıklanma rekoru kırıyor.

19.11.2015 15:33  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da sıradan bir gün. Öğle saatlerinde Üsküdar'dan Eminönü'ne sefer yapacak olan vapurun yolcuları yerlerini alıyor. Birazdan olacakların farkında değiller. Üsküdar Belediyesi onlara tatlı bir sürpriz hazırladı.

KONSERVATUVAR ÖĞRENCİLERİ TEK TEK YERİNİ ALDI

Vapura yolcularla birlikte konservatuvar öğrencileri de bindi. Eminönü'ne doğru vapur hareket edince, sanatçılar sazlarını çantalarından çıkardı. Ve ilk olarak kanunun tatlı nameleri vapurun yolcu salonunda duyulmaya başladı.

BELEDİYE ÇALIŞANI SOLİST OLDU

Solist Üsküdar Belediyesi'nin bir çalışanı. Meşhur "Katibim" şarkısını yolcular için seslendirdi.

ŞAKA SANDILAR

Yolcuların çoğu olan biteni önce anlayamadı. Ancak sonra, sazların güzel nağmelerine eşlik edip şarkıya katıldılar. Dayanamayıp dans edenler bile oldu.

VE ALKIŞLAR

Vatandaşlar için hazırlanan "Katibim" sürprizi internette tıklanma rekorları kırıyor. "Katibim" sürprizinden memnun kalanlar saz ekibinin ve organizasyonunun sahibi Üsküdar Belediyesi'ni bol bol alkışlayarak ödüllendirdi.

Vapurdaki Tatlı Sürpriz Yolcuları Kendinden Geçirdi

Son Dakika Ekonomi Vapurdaki Tatlı Sürpriz Yolcuları Kendinden Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • ATATURK: NE GÜZEL BİR HABER KESKE HERGUN BÖYLE HABERLER DUYSAK 43 1 Yanıtla
  • Aaaaaaaa: Millet AÇ ve iŞSiz BAŞKAN,.. 2 16 Yanıtla
  • zaa: İşte turkiyenin böğle şeylere ihtiyaçı var emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık 16 0 Yanıtla
  • ESNAF: GÜZEL ÜLKEMİN GÜZEL İNSANLARI TAŞINA TOPRAĞINA SUYUNA KURBAN OLAM 15 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AVAM KAMARASI KÜLTÜRÜ İLE YETİŞMEYEN EĞİTİM DÜZEYİ YÜKSEK OLAN KİŞİ BAŞINA DÜŞEN GAYRİ SAFİ MİLLİ HASILA MİKTARININ YUKARI DÜZEYLERE ÇEKİLEREK MÜREFFEH BİR YAŞAM STANDARDI İLE BİRLİKTE MUHASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE ULAŞMAYI ANCAK BU ŞEKİLDE ÇALIŞARAK HAYATA BAKIŞ AÇIMIZI DEĞİŞTİRMEK SURETİYLE ELDE EDEBİLİRİZ... 9 4 Yanıtla
  • mkd: süper olmuş spriz keşke her zaman bir spriz olsa dünyada insanlar mutlu şekilde yaşasa. 11 1 Yanıtla
  • vatandas: ne hoş, biri de cıkıp muzik caiz degildir dememis :) iste hayat boyle guzel, karsilikli jestler ve fedakarliklarla... masada tek renk cicekmi guzel olur yoksa rengarenk 1001 cesit ciceklerin olmasi mi... 2 10 Yanıtla müftü dede: insan ruhunda ve kalbinde imanini arttiran,,müzik türü kesinlikle tavsiye edilir,,ama kalpte nesani ve seytanii duygular uyandiran,,yani kadin ve erkegi birbirine karsi tahrik eden müzik türüne dinimiz aslaaa müsade etmemektedir. 10 0
  • tülin : türk kültüründe milli ve manevi degerlere hitap eden dini icerikli müzik türü caizdir,,nefse ve seytani duygulara hitap eden müzik türü,aslaa caiz degildir,günahtir. 10 2 Yanıtla müftü dede: Bravo tülin. 8 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement