Varto'da 100 Dar Gelirliye Ev Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Varto'da 100 Dar Gelirliye Ev Yapılacak

Varto\'da 100 Dar Gelirliye Ev Yapılacak

Muş’un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı olarak ihtiyaç sahibi dar gelirli 100 aileye ev yapacaklarının müjdesini verdi.

23.10.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı olarak ihtiyaç sahibi dar gelirli 100 aileye ev yapacaklarının müjdesini verdi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın en önemli prensiplerinden bir tanesi, hiçbir yerde insanlar standartların dışında konutlarda yaşamasın, kaliteli yaşam şartlarına ulaşın diye yapılan projelerden bir tanesi de konut projesidir. İlk etapta merkez için 60 tane konut projemiz geçti. Yakında TOKİ ile birlikte bu konutlar başlayacak. Diğer bir projemizde köylerdeki bireysel evler. Bu bireysel olarak yapılacak konutlarımızda ilk etapta bir ay içerisinde 20, ikinci etapta ise 20 tane daha düşünüyoruz. Toplamda bir yıl içinde 100 konut yapma planımız var. Zaten bunun 60 adedi gerçekleşti. Ödeneği geldi, başlanacak. Diğerinin de sözünü aldık. Küçük bir ilçede 100 konutun yapılması güzel bir iş olacak. Bundan dolayı başta Başbakanımız olmak üzere Sayın Bakanımıza, bu işte emeği geçen hem Ankara'daki bürokratlara hem de buradaki çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Varto'da 100 Dar Gelirliye Ev Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement