Varto'da Olaylar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Varto'da Olaylar Devam Ediyor

Varto\'da Olaylar Devam Ediyor

Muş’un Varto ilçesinde IŞİD’in Kobani’ye saldırılarını protesto ederken polis kurşunuyla öldüğü iddia edilen Hakan Buksur’un cenazesinin dün gece defnedilmesinin ardından, cadde ve sokaklar adeta savaş alanına döndü.

08.10.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto ilçesinde IŞİD'in Kobani'ye saldırılarını protesto ederken polis kurşunuyla öldüğü iddia edilen Hakan Buksur'un cenazesinin dün gece defnedilmesinin ardından, cadde ve sokaklar adeta savaş alanına döndü.

Muş'un Varto ilçesinde, Kobani protestosu amacıyla yapılan yürüyüşe, polisin müdahalesi sonucu 25 yaşındaki Hakan Buksur'un polis kurşunuyla öldürüldüğü iddiasıyla başlayan çatışmalar sürüyor. Çatışmaların büyüyerek devam ettiği ilçede, cadde ve sokaklar adeta savaş alanına döndü. Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Hürriyet İlkokulu, Hürriyet Orta Okulu, Hürriyet Ana Okulu, Meslek Lisesi, Kültür ve Gösteri Merkezi, PTT ve bir dershane ateşe verildi. Çatışmalar ilçe merkezinin tamamına yayılarak devam ediyor. Tüm ara sokaklarda barikatlar kurulurken, ilçeye çevre illerden gelen çok sayıda polis takviyesi yapılmaya devam ediliyor. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Varto'da Olaylar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement