Varto'da Oyun ve Park Alanları Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Varto'da Oyun ve Park Alanları Yapılacak

Varto\'da Oyun ve Park Alanları Yapılacak

Muş’un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, 100 köy 7 mahalle ve 50 mezraya oyun alanı ve park alanı yapılacağını söyledi.

28.10.2015 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, 100 köy 7 mahalle ve 50 mezraya oyun alanı ve park alanı yapılacağını söyledi.

Varto Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin aracılığıyla ilçede bulunan 7 mahalle ve 100 köy ile 50 mezrada oyun ve park alanlarının olmadığını ve bu alanların oluşması için ilk etapta İller Bankası'na 30 adet oyun alanın yapılması için proje sundukları söyledi. Bu projelerinin kesinleşeceğinden umutlu olduklarını söyleyen Kaymakam Çetin, yapacakları diğer projelerle ilçede hiçbir köy ve mahallenin çocuklarının oynayacağı oyun alanları ve parklarının kalmayacağını belirterek, "Varto ilçemiz için çok güzel projelerimiz vardır. Bunlardan bir taneside köylerimize ve mahallelerimize çocukların oynaya bilmeleri için oyun alanlarını ve park alanları oluşturmaktır. Bazı köylere yaptığım gezilerimde oyun alanlarının ve çocukların boş zamanlarını değerlendirecek oyun alanlarının olmadığını gözlemledim. Çocukların oyun alanlarının oluşması açısında ilk defa iller bankasına 30 adet oyun ve park alanının yapılması için proje sunduk. İller Bankası'ndan inşallah olumlu bir cevap çıkacaktır. Varto ilçemizin mahalleleri ile köylerinde gerekli oyun alanları oluşturmak üzere projelerimizi sürdüreceğiz. Yapılacak oyun alanlarının vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Artık çocuklarımız oyun alansız ve parksız kalmayacak. Bu projemizin geçmesini acilen istiyoruz. Bundan dolayı başta Başbakanımız olmak üzere sayın bakanımıza bu işte emeği geçen hem Ankara'daki bürokratlara hemde buradaki çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Varto'da Oyun ve Park Alanları Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement