Varto'ya Çocuk Uzmanı Atandı - Son Dakika
Yerel

Varto'ya Çocuk Uzmanı Atandı

Varto\'ya Çocuk Uzmanı Atandı

Muş’un Varto Devlet Hastanesi’ne atanan çocuk uzmanı Dr. Yeşim Yiğin görevine başladı.

13.02.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto Devlet Hastanesi'ne atanan çocuk uzmanı Dr. Yeşim Yiğin görevine başladı.

Varto Devlet Hastanesindeki çocuk uzmanı Dr. Elif Soydan, Aydın'ın Didim ilçesine atanmasının ardından yerine atama yapıldı. Hastaneye yeni atanan ve görevine başlayan Dr. Yeşim Yiğin, "Allah nasip ederse 2 yıla kadar Varto ilçesinde insanlara hizmet yapmaya çalışacağız. Çocuklarımızın daha güvenli bir şekilde muayenelerini sağlayacağız. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha sağlıklı bir hayat sürdürmeleri için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Çocuk uzmanı doktorunun atanmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Varto Devlet Hastanesi Başhekimi İhsan Güney ise, "Varto Devlet Hastanesi'ne atanan çocuk uzmanımız burada görevine devam edecek, çocuklarımızın hastalıklarına burada bakmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın sağlıklı yaşam görmeleri için elimizden gelini doktorumuz yapacak. Hastalarımızın artık Erzurum veya Muş'a sevk edilmelerine gerek kalmayacak" diye konuştu.

Varto'ya atanan Çocuk Uzmanı Dr. Yeşim Yiğin, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Çocuk Bölümü Hastanesinde ihtisasını yapmış evli ve bir çocuk annesidir. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Varto'ya Çocuk Uzmanı Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement