Vasgirt Deresi Sosyal Yaşam Alanına Dönüşüyor - Son Dakika
Yerel

Vasgirt Deresi Sosyal Yaşam Alanına Dönüşüyor

Vasgirt Deresi Sosyal Yaşam Alanına Dönüşüyor

Vasgirt Deresine ilişkin peyzaj projesi toplantısı Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın başkanlığında Valilik toplantı salonunda düzenlendi.

01.12.2016 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vasgirt Deresine ilişkin peyzaj projesi toplantısı Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ın başkanlığında Valilik toplantı salonunda düzenlendi.

Işıkpınar Köyü'nden başlayarak Kavakyolu Beldesi arasından geçen ve Karasu Nehri'ne kadar uzanan toplam uzunluğu 10,5 kilometre olan Vasgirt Deresi (Işıkpınar Deresi) rehabilitasyonu projesine ilişkin toplantı düzenlendi.

Gerçekleştirilen toplantıya Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürü Bahtiyar Kabadayı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb ve ilgili paydaşlar katıldı.

80 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek proje ile bölgede yeşil alan varlığının artırılmasını öngören doğal yaşam alanının vatandaşların sosyal imkanlarını karşılayacak bir potansiyele getirmek için çalışmalara başlandığını belirten Vali Arslantaş, kısa bir süre sonra rekreasyon alanının bambaşka bir görünüme kavuşacağını bildirdi.

Gerçekleştirilen toplantıda; spor tesisleri, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yapay şelale, dinlenme alanları, mescit, WC, engelli çocuk oyun alanı, bisiklet yolu ve kaykay alanı gibi bölümlerin yer alacağı sosyal yaşam alanının Erzincan'a renk katacak standartta olması için fikir alışverişinde bulunuldu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vasgirt Deresi Sosyal Yaşam Alanına Dönüşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement