Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan: Erdoğan'ın Oğlu Bilal'e Üzülüyorum - Son Dakika
Güncel

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan: Erdoğan'ın Oğlu Bilal'e Üzülüyorum

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan: Erdoğan\'ın Oğlu Bilal\'e Üzülüyorum

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, Erzurum'da yaptığı konuşmasında iktidar partisinin yöneticilerinin çocuklarına üzüldüğünü söyledi.

22.03.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, Erzurum'da yaptığı konuşmasında iktidar partisinin yöneticilerinin çocuklarına üzüldüğünü söyledi. Korkmazcan, "Bilal adında bir delikanlı var. Okumuş, yazmış, memlekete hizmet edebilecek kadar bilgi sahibi olmuş ama ona ne yaptırılıyor. Haram havuzlardan toplanan paraların sıfırlanmasıyla görevlendiriliyor" dedi.

Erzurum'da bir düğün salonunda partililerle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, iktidarı eleştirdi. 27 Mayıs'tan sonra askeri darbeler dönemi dahil medyanın tek bir ağız, tek bir merkezden kontrol edildiği hiçbir dönem yaşanmadığını söyleyen Korkamazcan, "Demokrasilerin dördüncü kuvveti basındır. Basının özgür olmadığı yerde demokrasiden bahsetmek söz konusu değildir. Şuanda Türkiye'de gerçekten hukukun işlemediği, meclisin sadece oy makinesine dönüştürüldüğü, meclisi PKK'nın idare ettiği, bir terör örgütünün taleplerini onaylamak ve onları hayata geçirmekten başka adeta görevi kalmamış gibi muamele gördüğü bir dönem yaşamadık. Aşağı yukarı iki yıldan beri Türkiye'deki iktidarın nasıl bir iktidar olduğu ortaya çıktı. Bugünki iktidar bir koalisyondur. Koalisyonun öncü gücü 5-6 yıl önce AKP'ydi şimdi bu koalisyonun öncü gücü PKK olmuştur. Türkiye'yi yöneten güç, koalisyon PKK-AKP koalisyonudur. Çünkü meclis gündemini, ülkenin gündemini, ülkenin asayişini, ne ölçüde huzur içinde, güvenlik içinde olacağını, ne ölçüde kaos çıkarılacağının dozunu PKK'lılar ayarlıyorlar. Dün Nevruz günüydü. Nevruz bizim Avrasya coğrafyasının ortak bayramıdır. Çin seddinden balkan ülkelerine kadar her yerde bayram olarak kutlanılır. Şimdi onu bir terör örgütünün bayramı haline dönüştürdüler. Doğal mı? Bir terör ögütü bayram hırsızlığı yaparken siz dünya tarihini değiştirmiş Çanakkale Zaferi'ni 1200 kişilik bir salonda kutlamaya kalkışıyorsunuz. O salonu kendi yandaşlarıyla, memurlarıyla doldurdular. Başbakan gelecek diye 40 bin kişinin yolunu kestiler, şehitlere bir fatiha okumasına mani oldular, 1200 kişiyle bir 100 yıl kutladılar. Ondan sonrada Diyarbakır meydanından hangi mesaj gelecek diye kulaklarını Diyarbakır'a çevirdiler" dedi. Yolsuzluk olaylarına da değinen Genel Başkan Yardımcısı Korkmazcan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ülkemizde en zavallı durumda olan çocuklar bu iktidar partisinin yöneticilerinin çocuklarıdır. En çok onlara acıyorum. Bir cumhurbaşkanı ve bunun çocukları var. Bu çocukların yerinde hiçbirinizin çocuğunun olmasını istemezdim. Babalarının yanlışlıkları yüzünden bu çocukların haline bakın, bu yaşta bir takım gayri meşru paraların bekçisi yapıldı. Bilal adında bir delikanlı var. Okumuş, yazmış, memlekete hizmet edebilecek kadar bilgi sahibi olmuş ama ona ne yaptırılıyor haram havuzlardan toplanan paraların sıfırlanmasıyla görevlendiriliyor. 'Beceremedin evladım' diye kız kardeşi de oraya gönderiliyor. Bu çocukları ben şahsen de tanıyorum, üzülüyorum. Ne hallere düşürüldüler. Bir valimiz vardı, bu bölgelerde çok çalışmış, sonra İçişleri Bakanı oldu. Çocuğuna verdiği istikbal nedir; 7 tane para kasasıyla, bir tane para sayma makinesini yatak odasına doldurmuş. Şu çocuğun haline bakın cehenneme düşmek bundan çok daha kolaydır heralde. Yazık bu çocuklara. 700-800 üst düzey AKP'linin çocuğu imtihansız KPSS'ye girmeden, puan almadan devletin üst görevlerine yerleştirildiler. Bu çocuklara da yazık. Bunlar hayatları boyunca tövbe de etseler kolay kolay artık düzgün yola gelemezler. Bundan sonra başarılı da olsa bu çocuklar herkes diyecek ki tabi torpille o başarıyı elde etti. Kimse inanmayacak ne kadar kötü birşey."

Hasan Korkmazcan konuşmasının ardından partiye katılanlara rozetlerini taktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan: Erdoğan'ın Oğlu Bilal'e Üzülüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Niğde'de esnaf ziyaretinde bulundu
    18:11 AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Niğde'de esnaf ziyaretinde bulundu

    AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Niğde'ye çeşitli programlara katılmak için geldi. Elitaş, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Yeni Çarşı'da esnafla sohbet etti ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e destek istedi. Elitaş'a AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Özegen ile partililer eşlik etti.

  • Eskişehir'de Uyuşturucu Bulunan Şüpheli Tutuklandı
    18:07 Eskişehir'de Uyuşturucu Bulunan Şüpheli Tutuklandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, aracında uyuşturucu madde bulunan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Odunpazarı ilçesinde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu ve yapılan kontrollerde 558 gram bonzai ve 4 sentetik ecza ele geçirildi. Tutuklanan şüpheli, adli makamlar tarafından cezaevine gönderildi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı
    18:06 Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı

    Samsun'da polis ekipleri, trafik kuralları konusunda bilgilendirme çalışması yaparak, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin oluşturulması için çaba sarf etti. İl merkezinde 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.

  • Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı
    18:05 Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı

    Dünyanın en prestijli judo turnuvalarından Antalya Grand Slam, Antalya'da başladı. Türkiye'yi 21 kadın ve 25 erkek sporcu temsil ediyor. Turnuvaya 93 ülkeden toplam 652 sporcu katılıyor. İlk gününde 48, 60, 66 kiloda müsabakalar yapıldı. Milli judocu Sıla Ersin gümüş, Salih Yıldız ise bronz madalya kazandı. Turnuva 31 Mart'ta sona erecek.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ'da Esnafı Ziyaret Etti
    18:05 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ'da Esnafı Ziyaret Etti

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ'da esnafı ziyaret etti. Göktaş, Tekirdağ programı kapsamında Çerkezköy ilçesine geldi. Atatürk Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Göktaş, vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. Göktaş, ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel ve Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Abdullah Öğe'ye destek istedi. Göktaş, Tekirdağ gelini olduğu için sık sık kente geldiğini söyledi. Seçimin önemli olduğunu ifade eden Göktaş, Tekirdağ'a eser ve hizmet siyaseti gelsin istediklerini belirtti.

  • Marmaris'teki 2 Bin 500 Yıllık Kaya Mezarı Düzenlenecek
    18:05 Marmaris'teki 2 Bin 500 Yıllık Kaya Mezarı Düzenlenecek

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Karya dönemine ait 2 bin 500 yıllık kaya mezarının çevresi düzenlenecek. Mezarın çevresi temizlenecek, yürüyüş güzergahı gibi çalışmalar yapılacak ve turizme kazandırılacak. Mezarın Lykia tipi olduğu ve milattan önce 4. yüzyılda yaşamış önemli bir aileye ait olduğu tahmin ediliyor.

  • Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Seçime saatler kala İstanbul'daki son anket sonucu ortaya çıktı
    18:02 Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Seçime saatler kala İstanbul'daki son anket sonucu ortaya çıktı

    ORC Araştırma'nın yayınladığı son anket sonuçlarına göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan ankete katılanların yüzde 42,4'ü Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğini belirtirken, yüzde 41,3'ü Murat Kurum'u tercih etti. Diğer adayların destek oranları ise daha düşük seviyelerde kaldı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamının ifadesi ortaya çıktı
    17:58 CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamının ifadesi ortaya çıktı

    CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında iş adamı Hüseyin Köksal'ın savcılığa verdiği ifade açıklandı. Köksal, suçlamaları kabul etmediğini belirterek, o tarihte başlatılan kampanyaya bağış yapmadığını ve para görüntüleriyle ilgisinin olmadığını söyledi.


Advertisement