Vatan Partisi'nden 'Hdp Kapatılsın' Eylemi - Son Dakika
Güncel

Vatan Partisi'nden 'Hdp Kapatılsın' Eylemi

ESKİŞEHİR'de bir grup Vatan Partisi üyesi, basın açıklaması paşarak HDP'nin kapatılmasını istedi.

07.12.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'de bir grup Vatan Partisi üyesi, basın açıklaması paşarak HDP'nin kapatılmasını istedi.

İsmet İnönü Caddesi'nde toplanan ve aralarında Vatan Partisi İl Başkanı Raif Eşkinat'ın da bulunduğu yaklaşık 30 kişi 'Meclis'te PKK istemiyoruz. Milletin birliği, vatanın bütünlüğü için HDP kapatılsın' yazılı pankart açtı. İl Başkanı Raif Eşkinat yaptığı konuşmada HDP'nin PKK ile iç içe geçtiğini öne sürerek şunları söyledi:

"Vatan Partisi olarak, Atatürk'ün deyişi ile 'Gaflet, delalet ve hatta hıyanet' içinde batının bizi mahvetmek isteyen güçleri ile işbirliğini üstlenenlerle mücadeleye girişmeyi göze alan tek siyasi güç durumundayız. O işbirlikçiler diz çöktürmediği Atatürkçü güçleri alt etmek için büründükleri sahte kimlikleri ve maskeleri bir bir düşürüyorlar. HDP'nin, PKK ile ayırt edilemez biçimde iç içe geçmiş, FETÖ işbirlikçisi bir yapı olduğu su götürmez gerçeğe dönüşmüştür. HDP'nin kapatılması için bütün yasal gereklilikler oluşmuş durumdadır. HDP'nin kapatılması, Türkiye'ye yapılan bölücü ve gücümüzü azaltıcı müdahalelerin ara yüzü bir bağlantıyı ortadan kaldıracaktır. HDP derhal kapatılmalıdır. PKK'ya lojistik destek üssü İncirlik derhal kapatılmalıdır. Askeri okul ve hastaneler derhal açılmalıdır."

Konuşmaların ardından çeşitli sloganlar atan partililer daha sonra üzerinde 'Milletin birliği, vatanın bütünlüğü için HDP kapatılsın' yazılı broşürleri yoldan geçenlere dağıttı. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatan Partisi'nden 'Hdp Kapatılsın' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement