Vatan Partisi Üyelerinden 'Yeni Anayasa' Tepkisi - Son Dakika
Politika

Vatan Partisi Üyelerinden 'Yeni Anayasa' Tepkisi

Vatan Partisi üyeleri, Zonguldak Madenci Anıtı’nda eylem yaparak yeni anayasa girişiminin ve uzlaşma komisyonunun yasa dışı olduğunu öne sürdü.

05.02.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi üyeleri, Zonguldak Madenci Anıtı'nda eylem yaparak yeni anayasa girişiminin ve uzlaşma komisyonunun yasa dışı olduğunu öne sürdü.

Madenci Anıtı önünde buluşan Vatan Partisi üyeleri, CHP ve MHP'ye tepki gösterdi. TBMM'nin mevcut anayasa üzerine yemin ettiğini ifade eden partililer, yeni anayasa girişiminin ve uzlaşma komisyonunun da yasa dışı olduğunu öne sürdü.

Vatan Partisi Zonguldak İl Başkanlığı adına basın açıklamasını yapan Remziye Köse, "CHP ve MHP 'İlk dört madde kırmızı çizgimizdir' diyor. İstediğiniz kadar kırmızı çizginizi açıklayın. Siz 'Yeni Anayasa' için masaya oturuyorsunuz. Sizi ilk dört madde kurtaramaz. Çünkü ilk dört madde orada durduğu halde, devamı diğer maddeler değiştirilerek bu maddelerin içini boşaltmak, yozlaştırmak mümkündür. Peki o zaman ne yapacaksınız? Halkı kandırmış, aldatmış olmuyor musunuz? Vatan Partisi olarak buradan CHP ve MHP'ye sesleniyoruz. Kalkın o bölücü anayasa masasından. Eğer birazcık Cumhuriyet sevgisi, vatan sevisi, bayrak sevgisi varsa o masadan kalkarsınız" dedi.

Grup, basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Vatan Partisi Üyelerinden 'Yeni Anayasa' Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement