Vatan Partisi Vekil Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Politika

Vatan Partisi Vekil Adaylarını Tanıttı

Vatan Partisi Vekil Adaylarını Tanıttı

Vatan Partisi Ortaca İlçe Örgütü öncülüğünde düzenlenen etkinlikle, partinin Muğla milletvekili adayları partililere ve kamuoyuna tanıtıldı.

12.04.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi Ortaca İlçe Örgütü öncülüğünde düzenlenen etkinlikle, partinin Muğla milletvekili adayları partililere ve kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda ayrıca partiye yeni katılanlara rozetleri de takıldı.

Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayları Emekli Eğitimci Mustafa Güleç, Emekli Hemşire Necla Toraman, Prof. Dr. Fikret Turan, Emekli Albay Aydın Çetin, İstatistik Uzmanı Süha Ziya Gökalp ve Emekli Öğretmen Hüseyin Ünlü Ortaca'da düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım toplantısında partiye yeni katılan 100'den fazla partiliye rozet takıldı.

Partiye yeni katılanların rozeti Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur tarafından takılırken, etkinliğe partililer yoğun ilgi gösterdi.

Törende konuşan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, "Partimiz gün geçtikçe büyümektedir. Dün Yozgat'ta 102 AK Partili partimize katıldı. Hele bu Yozgat'ta oluyorsa Muğla'da Ortaca'da büyük bir katılım olacaktır. Beni bir siyasetçi olarak görmeyip, beni bir Türk askeri olarak görün. AK Parti iktidarını biz yıkacağız. Bu sizlerin yardımı ile olacaktır. Sizlerden bunu bekliyorum" diye konuştu.

Etkinliğin ardından açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, "Ortaca'da vatanseverlerle buluşmaktan son derece memnuniyet duydum. Katılımlar müthişti. Bütün vatanseverler devrimcisi ile milliyetçisiyle birlikte Vatan Partisi'nde birleşiyorlar. Kararlıyız iktidara yürüyoruz. Biz bunu yıkacağız. Üretim Türkiye'sini kuracağız" dedi - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Vatan Partisi Vekil Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement