Vatandaş Bakana Ulaştı, Bakan Müdürü Görevden Aldı - Son Dakika
Yerel

Vatandaş Bakana Ulaştı, Bakan Müdürü Görevden Aldı

Vatandaş Bakana Ulaştı, Bakan Müdürü Görevden Aldı

Öğrenci taşımacılığı işi ile ilgili Milli Eğitim Müdürüne ulaşamayan bir vatandaş, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya şikayetini bildirince Bakan Avcı Müdürü Görevden Aldı.

02.10.2015 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı

Batmanda, öğrenci taşıma işi ile ilgili Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'e ulaşamayan bir vatandaş, bu kez Bakan Nabi Avcı'ya ulaştı.

Sorununu anlatan ve Milli Eğitim Müdürüne ulaşamadığını belirten vatandaşla görüşen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Milli Eğitim Müdürünü derhal görevden aldı.

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, dün akşam yaşanan bir gelişme sonrasında görevinden alındı.

Kendisiyle görüştüğümüz Mehmet Çelik, bir vatandaşın öğrenci taşıma konusuyla ilgili olarak Milli Eğitim Bakanına ulaşıp sıkıntısını anlattığını, Bakan Nabi Avcı'nın da kendisini arayarak görevden alındığını söylediğini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Çelik, kendisine taşıma konusuyla ilgili bir sorunun gelmediğini belirterek yeni dönemi sorunsuz götürmek için çaba harcadığını bildirdi. Çelik "bu makamlar baki değil geçicidir. Verilen karara saygı duyuyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vatandaş Bakana Ulaştı, Bakan Müdürü Görevden Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • birey: Zamane müdürleri sorun çözmek bir yana mevcut bir çok sorunun kaynağıdırlar. Havalarından tafralarından geçilmiyor. İşleri güçleri makam odalarında oturup göbek bağlamaktır. Çalışanı kendi şirketinde çalışan bir köle olarak görür. O yüzdendir ki bu gün bir çok devlet kurumu ciddi anlamda sıkıntılı ve çalışanlar huzursuz. Hele hele meb tam bir enkaz. Saygılarımla 1 1 Yanıtla TOPLUM: bİREY MİSİN NESİN TANIMADIĞIN İNSANLAR HAKKINDA KONUŞMA BU YORUM YAPTIĞIN KİŞİ VARYA BATMAN MILLI EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN EN MÜTAVAZİ VE SAYGIYA LAYIK OLAN İNSANIDIR. 1 1
  • alo 72: Hak etmiş işleri bırakıp koltukla ugrasanin sonu işte bide saygı duymuyormuş duymasan ne olur rezil olmalılar tüm daireleritakibe almalilar cçoğu böyle 1 0 Yanıtla

Advertisement