Vatandaş Şikayet Etti, Polis Davuluna El Koydu - Son Dakika
Güncel

Vatandaş Şikayet Etti, Polis Davuluna El Koydu

Vatandaş Şikayet Etti, Polis Davuluna El Koydu

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde Ramazan davulcusu 36 yaşındaki Hüseyin Bacak'ın davuluna vatandaşın şikayeti üzerine polis el koydu.

24.06.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde Ramazan davulcusu 36 yaşındaki Hüseyin Bacak'ın davuluna vatandaşın şikayeti üzerine polis el koydu.

Ramazan davulculuğu geleneğini Kumluca'da yaşatmak amacıyla sahur vakitlerinde vatandaşı uyandırmak için belediyeden izin alan ve bir alışveriş merkezinde çalışan Hüseyin Bacak, geceleri ilçe merkezinde dolaşarak davul çalmaya başladı. Önceki gece 'Hangi zamandayız, şimdi bunun yeri mi, yeter artık davul çalma' şeklinde vatandaşın tepkisiyle karşılaşan Hüseyin Bacak, davulu çalmayı sürdürdü. Dün gece de davul çalmaya çıkan Hüseyin Bacak, karşısında polisi buldu. Polis, vatandaşların hakkında şikayette bulunduğu gerekçesiyle Bacak'ın davuluna el koydu. Bir süre sonra Bacak'ın davulunu geri veren polis, şikayet olan mahallede davul çalmamasını istedi.

Yaşadığı olay karşısında şaşıran Hüseyin Bacak, "Ben kimseden para pul bir şey istemedim. Belediyeden izin aldım. Sadece örf adetlerimizin yaşatılmasını istedim" dedi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatandaş Şikayet Etti, Polis Davuluna El Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • UĞUR BENİM ADIM: ADAM KİMSEDEN PARA PUL İSTEMEDİM DİYOR AMA, BAHŞİŞİM GELSİN DİYE NARALAR ATARAK DAVUL ÇALIYOR.. BUNUN CANLI ŞAHİDİYİM... BELEDİYEDEN İZİN ALDIM DİYOR EE O ZAMAN HERKES GİDİP İZİN ALSIN TOPLASIN BAHŞİŞLERİ. BÖYLE BİRŞEY YOK. TAMAM GELENEK DOĞRU, AYRICA SEVABI BÜYÜK AMA AMAÇ BAHŞİŞ TOPLAMAK OLUNCA İŞ DEĞİŞİYOR. 0 0 Yanıtla

Advertisement