Vatandaşlar 4 Gün Su Kesintisine Yorumu - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlar 4 Gün Su Kesintisine Yorumu

Vatandaşlar 4 Gün Su Kesintisine Yorumu

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL-DHA İSKİ'nin 90 saat su kesintisi yapılacağını açıkladığı ilçelerde oturanlar şaşkın olduklarını belirtti.

20.11.2014 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL-DHA

İSKİ'nin 90 saat su kesintisi yapılacağını açıkladığı ilçelerde oturanlar şaşkın olduklarını belirtti. Kadıköy ve Ataşehir'de yaşayanların yorumları:

Sevil İleri: 4 gün susuz kalmak ne demek? Kaçıncı devirde yaşıyoruz? Umarım bunun bir çözümünü bulacaklardır.

Elif Şişik: En son 80'li yıllarda hatırlıyorum, annem sürekli bir şeyler doldururdu. Biraz geriye gitmiş gibi geldi bana. O günler geldi aklıma. Herhalde kokacak böyle olursa. Bidonları alıp dolduracağız, herhalde bilemiyorum ne yapacağımı. Veryansın etmek de pek bir işe yaramıyor. Ama söylenenle yaşadıklarımız ayrı. Ben kendimi epeyce geride hissettim '4 günlük su kesilecek' dendiğinde. Nerdeyse her gün duş alıyoruz, temizlik yapıyoruz. Herkesi etkiler. 4 gün değil '2 ay su kesilecek' deseler, 'sular kesilecek' deseler 'tüh vah' deyip kendi çözümümüzü bulmaya çalışacağız.

Bir ev hanımı: Eve gideceğim, tedbir olarak bütün bidonları dolduracağım. 2014'de Kadıköy'de bir yerde 4 gün su kesiliyorsa bilmiyorum yani. Yine vergileri artmış su faturalarını ödemeye devam edeceğiz.

Şahin Soylu: Pideciyim sabahtan akşama bulaşık yıkıyoruz. Olmazsa olmazlardan bir tanesi su bizim için. Depomuz da yok mağdur olacağız.

Nusret Aydoğdu : 4 gün çok uzun ne yapacağız bilmiyorum. Şimdiye kadar hiç olmamıştı. Bidonla su dolduracağız. Bakkallardan su alacağız.

Mustafa Kopuz: 4 gün uzun bir süre damacana su taşıyacağız ama çözüm mü bilmiyorum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatandaşlar 4 Gün Su Kesintisine Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement