Vatandaşlar Elektrik Kesintilerine Tepkili - Son Dakika
Yerel

Vatandaşlar Elektrik Kesintilerine Tepkili

Vatandaşlar Elektrik Kesintilerine Tepkili

Gaziantep’in Selahattin Eyyubi Mahallesinde yaşayan vatandaşlar yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle bir çok elektronik ev eşyasının bozulduğunu iddia ederek TEDAŞ’a tepki gösterdi.

13.11.2014 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Selahattin Eyyubi Mahallesinde yaşayan vatandaşlar yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle bir çok elektronik ev eşyasının bozulduğunu iddia ederek TEDAŞ'a tepki gösterdi.

Akşam olduğunda elektriklerin sürekli gidip geldiğini iddia eden vatandaşlar, bu nedenle mahalledeki bir çok evde kullanılan elektrikli ev eşyasının arızalandığını ve yetkililerin buna bir çözüm bulunması gerektiğini ifade ettiler. Birbirine temas ettiği için gece boyunca kıvılcım saçan elektrik kablolarının ise gelen yetkililer tarafından ağaçlardan koparılan dallarla ve tahtalarla birbirinden ayrılmaya çalışıldığını ifade eden mahalle sakinleri, bu devirde böyle şeylerin de yaşandığını söylediler.

Mahallede yaşayan ve kesintiler nedeniyle buzdolabının arızalandığını iddia eden Mehmet Aytaç, "Gaziantep Selahattin Eyyubi Mahallesinde oturuyoruz. İki aydır bu elektrik sıkıntısını çekiyoruz. Şu gördüğünüz evin buzdolabı ve televizyonu yandı. Karşıdaki evin buzdolabı, televizyonu, bulaşık makinesi yandı. Biz bu rezilliği hep çekiyoruz. BİMER'i aradım, Gaziantep Valiliği'ni aradım, Büyükşehir Belediyesi'ni aradım hiçbir çare bulamadılar. Yetkililere sesimizi duyurmak istiyoruz. Lütfen sesimizi duysunlar. Muhtarla da görüştük ama bir şey yapamıyorlar" dedi.

İbrahim Karaoğlan ise, Selahattin Eyyubi Mahallesinde akşamları elektrik kesintileri olduğunu ve bir çare bulunmasını istedi.

Mahallenin bakkalı Mehmet Durmuş da," Bu mahallenin bakkalıyım. Vallahi elektrik çok kesiliyor. Elektrik kesintilerinden dolayı tüm malzemelerimiz yandı. Dolaplarımız bozuldu. Ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz. Her gün elektrik kesiliyor" dedi.

Kabloların birbirine değdiğini ve ortalığın savaş alanına döndüğünü söyleyen Abdullah Koç adlı mahalle sakini ise, "Her akşam saat 7'de burada savaş çıkar gibi elektrik kabloları birbirine değiyor. Ateş atıp elektriklerimiz kesiliyor. Üç aydan beridir aydınlıkta soframızda sıcak yemek yiyemiyoruz. Usandık artık. Kablolar birbirine değmesin diye ayrıca bağlıyorlar" diyerek tepkisini dile getirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaşlar Elektrik Kesintilerine Tepkili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement