Vatandaşlar İzledi, Onlar Terlik Atıp Tükürdü - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlar İzledi, Onlar Terlik Atıp Tükürdü

Vatandaşlar İzledi, Onlar Terlik Atıp Tükürdü

Osmaniye’den Adıyaman’a gelerek vatandaşları dolandırdıkları iddia edilen yaklaşık 10 kadın, polis ve zabıta ekipleri tarafından yakalanırken, kadınlar, kendilerini film izler gibi izleyen vatandaşlara hem terlik fırlattı, hem de tükürdü.

17.04.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'den Adıyaman'a gelerek vatandaşları dolandırdıkları iddia edilen yaklaşık 10 kadın, polis ve zabıta ekipleri tarafından yakalanırken, kadınlar, kendilerini film izler gibi izleyen vatandaşlara hem terlik fırlattı, hem de tükürdü.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı Caddesi Eskisaray Camii yakınlarında vatandaşları dolandırdıkları iddia edilen ve Osmaniye'den Adıyaman'a geldiği öne sürülen 10 kadının ihbarını alan polis ekipleri ile zabıta ekipleri, harekete geçerek, kadınları Gölbaşı Caddesi Eskisaray Camii karşısında yakaladı. Kadınlar ise, polisler önünde çoğu zaman oynadı, çoğu zaman küfretti. Kadınlar, kendilerini izleyen vatandaşları yaptıkları hareketlerden dolayı doyasıya güldürürken, gazeteciye ise terlik fırlatıp, üzerine tükürmeye çalıştılar. Gazeteciye atılan terlikler vatandaşlara isabet ederken, kadınlar, önce ekip otolarına bindirilerek polis merkezine götürüldü. Etrafı pisleten kadınlar polis merkezi önünde bekletilirken, getirilen bir minibüse bindirilip, il merkezinden sınır dışı edildi.

Öte yandan polis merkezi önünün pislenmesi üzerine polisler, karakol önünü su tutarak temizledi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vatandaşlar İzledi, Onlar Terlik Atıp Tükürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement