Vatandaşlar Melen Çayı Kenarına Atılan Çöplerden Dertli - Son Dakika
Yerel

Vatandaşlar Melen Çayı Kenarına Atılan Çöplerden Dertli

Vatandaşlar Melen Çayı Kenarına Atılan Çöplerden Dertli

Düzce’nin Nasırlı Köyünde oturan Recep Güler’in başı Melen Çayı kenarına atılan çöpler yüzünden dertte.

11.12.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Nasırlı Köyünde oturan Recep Güler'in başı Melen Çayı kenarına atılan çöpler yüzünden dertte. Daha önce çöpleri kendi imkanları ile temizleyen Güler, köylülerin duyarsızlıklarından yakınırken, İstanbul'a da su veren Melen Çayı'nın kirletilmesine isyan ediyor.

Melen Çayı bazı vatandaşların çöp alanı olmaktan kurtulamıyor. Belediyenin ve İSKİ'nin uyarılarına rağmen çevredeki köylüler Melen Çayı kenarına her çeşit çöpü atmaya devam ediyorlar. Çöplerin arasında ne ararsanız var. Torbayla atılmış nohuttan tutun da, kavanozlarla atılmış una, klozetten halılara kadar vatandaşlar ellerine ne geçerse dere kenarına atmaya çekinmemişler.

Çöpten rahatsız olan Recep Güler adlı vatandaş Melen Çayı kenarının böyle olmasından rahatsız olarak daha önce temizletirken uun bir süre geçmeden yine aynı duruma geldiğini söyledi. Bu bölgeye kanunen çöp atmanın yasak olduğunu söyleyen Güzel, "Buraya sürekli çöp atılıyor. Ben daha önce temizlettim. Yine atılıyor. Temizlesek yine atacaklar. Benim bildiğim dinen günahı da var. İçme suyu akıyor aşağıda. Kanunen yasak olduğu halde ben anlatamıyorum. Söylediğim için bir de kötü oluyorum. Yığılca'dan barajdan gelen dere bu İstanbul'a da içme suyu gidiyor. Ama derenin kıyılarında pislikten başka bir şey yok. Hava almaya geliyoruz bu tarafa çöpten başka bir şey yok" dedi.

Çevredeki 5 köyün vatandaşlarının çöplerini buraya atmayı alışkanlık haline getirdiğini söyleyen Güler, uyarı tabelalarına da aldıran olmadığını dile getirdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaşlar Melen Çayı Kenarına Atılan Çöplerden Dertli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement