Vatandaşlardan Aliağa'daki Yeni Taksi Duraklarına Tam Not - Son Dakika
Yerel

Vatandaşlardan Aliağa'daki Yeni Taksi Duraklarına Tam Not

Vatandaşlardan Aliağa\'daki Yeni Taksi Duraklarına Tam Not

İzmir’in Aliağa ilçesinde, belediye tarafından tek tip hale getirilerek modernize edilen taksi durakları, taksicilerden ve ilçede yaşayan vatandaşlardan tam not aldı.

22.07.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesinde, belediye tarafından tek tip hale getirilerek modernize edilen taksi durakları, taksicilerden ve ilçede yaşayan vatandaşlardan tam not aldı.

Aliağa Belediyesi, kent yenileme çalışması kapsamında görsel uyumsuzluğa neden olan 13 ayrı taksi durağını sil baştan yenileyerek yeni bir görünüm kazandırdı. Modern duraklarda hizmet vermenin mutluluğu içerisinde faaliyetlerini sürdüren taksiciler, yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirterek, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a teşekkür etti. Standart taksi duraklarının kente çok yakıştığını belirten Aliağalı vatandaşlar ise, "Göreve geldiği ilk günden bugüne Aliağa'nın daha yaşanabilir, modern ve müreffeh bir kent olabilmesi için var gücüyle çalışan belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz" diyerek modernizasyon çalışmalarının aynı hassasiyetle devam etmesi temennisinde bulundu.

Aliağa'da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, şu açıklamalarda bulundu:

"Her şeyin en iyisine layık olan ilçemizi yaşam kalitesi yüksek, çağdaş, huzurlu ve insanların içinde yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirmek için yaptığımız çalışmalara halkımızdan aldığımız güçle ara vermeden devam edeceğiz."

Aliağa Belediyesi'nin, Helvacı, Şakran gibi beldelerde de modern taksi durakları projesini hayata geçirmeye hazırlandığı öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaşlardan Aliağa'daki Yeni Taksi Duraklarına Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement