Vatandaşlardan Toplanan Kitaplar Köy Kahvesine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlardan Toplanan Kitaplar Köy Kahvesine Gönderildi

İzmir'in Karabağlar ilçesinde vatandaşlardan toplanan kitaplar, köy kahvesine gönderildi.

09.04.2016 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karabağlar ilçesinde vatandaşlardan toplanan kitaplar, köy kahvesine gönderildi.

Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu ve İzmir Fenerbahçeliler Derneğince başlatılan kitap kampanyası kapsamında vatandaşlardan toplanan kitaplar, Kavacık köyündeki bir köy kahvehanesine bağışlandı.

Köy kahvesinin sahibi Yahya Çöpçü, Kavacık'ta uzun zamandır bir kütüphaneye ihtiyaçları bulunduğunu belirterek, "Elimizde hiç kitap yoktu. Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu ve Fenerbahçeliler Derneği sayesinde kitap eksiğimizi de tamamladık. Şimdi kahvehanenin bir kısmını kütüphaneye çevireceğiz. Bütün köy kitaplardan faydalanabilecek." dedi.

Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu Genel Başkanı Cem Kavur da kitap kampanyasının devam edeceğini dile getirerek, "Topladığımız kitapları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Kampanyamız bitmiş değil. Kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız, kitapları platform binamıza gönderebilir. Toplanan kitapları ihtiyaç sahibi ilkokullara ulaştıracağız. Ayrıca ihtiyaç sahiplerine kırtasiye, oyuncak ve giysi desteğinde de bulunacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vatandaşlardan Toplanan Kitaplar Köy Kahvesine Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement