Bergüzar Korel mi, Tuba Büyüküstün mü? - Son Dakika
Magazin

Bergüzar Korel mi, Tuba Büyüküstün mü?

Bergüzar Korel mi, Tuba Büyüküstün mü?

Perşembe günleri yaşanan rating savaşının dikkat çeken iki yapımı Vatanım Sensin ve Cesur ve Güzel arasındaki rekabet her hafta şiddetini daha da arttırıyor...

31.12.2016 11:18  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta her iki grupta da liderlik koltuğuna oturan Vatanım Sensin,bu hafta da ilk sırayı kimselere bırakmamış. Total grubunda 6.69 rating 15 share ile zirvede bulunan Vatanım Sensin'in karşısında Cesur ve Güzel 6.5 rating 15 share ile 2. sırada bulunuyor. AB grubunda da sıralama aynı şekilde. Bu grupta da zirvede yer alan Vatanım Sensin 9.25 rating 22 share alırken, Cesur ve Güzel ise 8.39 rating 20 share alarak zirvenin ensesinde, 2. sırada bulunuyor.

CESUR YÜREK'E SOĞUK DUŞ!

Her iki grupta da liderlik koltuğuna oturan Vatanım Sensin'e karşı Cesur ve Güzel'in de ciddi rating-share'leri dikkatlerden kaçmıyor. Magazinn.com'un haberine göre iki dizinin girdiği ve her hafta kızışan bu sert rating savaşında önümüzdeki haftalarda bir sürpriz olabilir. Total grubunda liderliği elinden kaçıran Cesur ve Güzel bakalım önümüzdeki haftalarda liderlik koltuğuna oturabilecek mi?..

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ'I DA GEÇEMEDİ

Cesur Yürek cephesinde işler yolunda görünmüyor...

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve son olarak 12. bölümüyle ekranlara gelen Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal, Rüveyda Öksüz'lü Cesur Yürek, aldığı sonuçlarla hem kanalını hem de ekibini üzüyor...

Umuda Kelepçe Vurulmaz ile girdiği rating savaşını geçtiğimiz hafta totalde kaybeden fakat AB grubunda kazanan Cesur Yürek, bu hafta her iki grupta da mağlup oldu. Total grubunda 4.37 rating 10 share ile 10. sırada bulunan Cesur Yürek'e karşı Umuda Kelepçe Vurulmaz 4.56 rating 10 share ile 8. sırada yer almış. Total grubunda olduğu gibi AB grubunda da rating savaşını kaybeden Cesur Yürek bu grupta ise 2.12 rating 5 share ile 18. olabilmiş. Umuda Kelepçe Vurulmaz ise 2.38 rating 5 share ile 15. sırada.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Bergüzar Korel mi, Tuba Büyüküstün mü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement