Veda Yemeği Değil Vefa Yemeği - Son Dakika
Yerel

Veda Yemeği Değil Vefa Yemeği

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın ev sahipliğinde, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil’in görev yerlerinin değişmesi sebebiyle Estergon Türk Kültür Merkezi’nde bir veda yemeği düzenlendi.

06.06.2016 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın ev sahipliğinde, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil'in görev yerlerinin değişmesi sebebiyle Estergon Türk Kültür Merkezi'nde bir veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve eşi Burcu Dirim, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın, meclis üyeleri, muhtarlar, hemşehri dernekleri federasyon başkanları ile Dirim ve Kılıçgil'in çalışma ekibi katıldı.

"Bu bir veda yemeği değil vefa yemeği" diye sözlerine başlayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören'e çok büyük faydalar sağlayan iki değerli insanı hatırlatmak için bu yemeği düzenliyoruz. Kaymakamımızla Keçiören için oldukça uyumlu bir işbirliği içinde görev arkadaşlığı yaptık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle çocuklarımızın başarısı için eğitimde güzel işbirliklerine imza attık. Kamu ve belediyenin uyum içinde çalışmasının en güzel örneğini verdik. Keçiören en iyi ve zirve dönemlerinden birini yaşıyor. Vatandaşımız bu uyumlu işbirliği sonucunda daha güvenli yaşıyor" diyerek kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

HELALLİK ALDILAR

Son valiler kararnamesiyle Bartın'a vali olarak atanan Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ise dostlukların kalıcı olduğunu belirterek, "4 yıl süreyle burada birlikte çalıştık. Bizler görevimizi hakkıyla yapmanın gayreti içinde olduk. Gönül isterdi ki Keçiören'de uzun yıllar boyu çalışayım, çünkü Keçiören'i çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ise 2,5 yıl çalıştığı Keçiören'de eğitimle ilgili güzel işler başardıklarının altını çizdi.

Duygusal bir atmosferde geçen veda yemeğinin ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Nusret Dirim ve Mustafa Kılıçgil'e Keçiören'e hizmetlerinden ötürü hediye takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veda Yemeği Değil Vefa Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement