Vedaş'tan Terör Mağdurlarına Gıda Yardımı - Son Dakika
Güncel

Vedaş'tan Terör Mağdurlarına Gıda Yardımı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gıda malzemelerin koli haline getirilmesi VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir'in açıklaması Kolilerin ailelere dağıtılması VEDAŞ'tan terör mağdurlarına gıda yardımı VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü'nce, Yüksekova ilçesindeki terör mağduru 400 aileye, gıda yardımı yapıldı Vangölü Elektrik Dağıtım ve Anonim Şirketi (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürlüğü personellerince toplanan yardımlar, Yüksekova ilçesindeki terör mağduru 400 aileye ulaştırıldı.

29.06.2016 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gıda malzemelerin koli haline getirilmesi

VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir'in açıklaması

Kolilerin ailelere dağıtılması VEDAŞ'tan terör mağdurlarına gıda yardımı

VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü'nce, Yüksekova ilçesindeki terör mağduru 400 aileye, gıda yardımı yapıldı

Vangölü Elektrik Dağıtım ve Anonim Şirketi (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürlüğü personellerince toplanan yardımlar, Yüksekova ilçesindeki terör mağduru 400 aileye ulaştırıldı.

VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü personellerinin kendi aralarında topladığı 50 bin liralık gıda malzemesi, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere kolilendi.

VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir ve diğer çalışanlar tarafından araçlara yüklenen yardım paketleri, terör mağduru ailelere yapılan ziyaretlerde dağıtıldı.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olaylarda birçok evin kullanılmaz hale geldiğini belirterek, kurum olarak vatandaşlara yardımda bulunmak istediklerini söyledi.

Hakkari, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca VEDAŞ çalışanları olarak mağdur olan vatandaşlara yardım etmek amacıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini anlatan Özdemir, şöyle konuştu:

"Tüm çalışanlarımız kimin elinden ne geliyorsa bir yardım kampanyası başlattık. 400 kolilik bir yardım paketi hazırladık. Saha çalışmalarımızda ihtiyaç sahibi olarak gördüğümüz vatandaşlarımıza bu yardımları ulaştıracağız. Duyarlı herkesin Yüksekova, Hakkari ve Türkiye'nin her yerinden bu tür yıkımların olduğu yerlere yardıma koşmalarını bekliyoruz. Sadece gıda anlamında değil, eğitim, temizlik, yakacak ve nakdi yardımlar da yapılmalı. Duyarlı vatandaşların yardımlarda bulunacağına inanıyoruz."

Yardım alan vatandaşlardan Güliser Tugay ise kendilerine verilen destekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, VEDAŞ çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vedaş'tan Terör Mağdurlarına Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement