Vedder'in 6. Olağan Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Vedder'in 6. Olağan Kongresi Yapıldı

Vedder\'in 6. Olağan Kongresi Yapıldı

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği’nin (VEDDER) yapılan 6. Olağan Kongresi’nde tek liste ile seçime giren Orhan Özdek, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

26.11.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği'nin (VEDDER) yapılan 6. Olağan Kongresi'nde tek liste ile seçime giren Orhan Özdek, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Van- Şişli Öğretmenevi'nin toplantı salonunda gerçekleştirilen kongre, divan kurulu oluşturulduktan sonra faaliyet ve denetim raporlarının okunması ile devam etti. Ardından Orhan Özdek kısa bir konuşma yaparak, kentte imar planı başta olmak üzere yaşanan sıkıntılardan bahsetti. Bu sıkıntıların bir an önce çözüme kavuşturulması için girişimlerde bulunduklarını vurgulayan Özdek, yetkililerinde ellerinden geleni yapmalarını beklediklerini kaydetti.

Yapılan konuşmanın ardından seçime gidildi. Tek liste ile seçime giren Orhan Özdek, 150 oydan kullanılan 117 oyun tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi. Listede ise Orhan Özdek, Bülent Torusdağ, İlhan Avcı, Celal Malkuç, Hamit Taşbulak ve Kamil Akbalık isimleri yer aldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vedder'in 6. Olağan Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement