Vegan Restorana Ölüm Tehdidi Yağdı - Son Dakika
Dünya

Vegan Restorana Ölüm Tehdidi Yağdı

Et yemeye başlayacaklarını açıklayan ABD'nin meşhur vegan restoranlarından Cafe Gratitude'ün işletmecileri Engelhart çifti, ölüm tehdidi almaya başladıklarını duyurdu.

02.05.2016 12:12  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terces Engelhart geçtiğimiz mart ayında, kendi blogunda paylaştığı yazıda eşi Matthew Engelhart ile yıllar sonra tekrar et yemeye başlayacaklarını duyurdu. Açıklamanın ardından aile, sahip oldukları restoran zincirine yönelik boykot çağrılarına ek olarak ölüm tehditleri aldıklarını belirtti.

''FİKRİMİZİN NE OLDUĞUNU HİÇBİR ZAMAN SÖYLEMEDİK''

Diken'in haberine göre yaşanan duruma şaşırdığını belirten Matthew Engelhart, müşterilerinin kendilerini vegan hareketinin öncüsü olarak gördüklerini ancak hiçbir zaman böyle bir iddialarının olmadığını söyledi.

Engelhart şöyle devam etti: "İşletmemizde haftada 28 bin yemek servis ediyoruz, müşterilerimize bitkilerden oluşan bir menü sunuyoruz ve bunun için saldırıya uğruyoruz. Bizi protesto eden insanlar tüm vegan restoran işletmecilerinin beslenme alışkanlıklarını kontrol ediyorlar mı? Fikrimizi değiştirme hakkına sahibiz ki fikrimizin ne olduğunu hiçbir zaman söylememiştik. Tek söylediğimiz işletmemizin bir vegan restoranı olduğuydu. Restoranımız halen bir vegan restoranı ve öyle olmaya da devam edecek."

Vegan Restorana Ölüm Tehdidi Yağdı

Son Dakika Dünya Vegan Restorana Ölüm Tehdidi Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement