Vekil Yılmaztekin adalet sarayı müjdesini verdi - Son Dakika
Güncel

Vekil Yılmaztekin adalet sarayı müjdesini verdi

Vekil Yılmaztekin adalet sarayı müjdesini verdi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin seçim bölgesi Akçakale için yeni Adliye Sarayı yapılacağı müjdesini verdi.

13.10.2016 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale her biri başka bir tarafta adalet sarayından kurtuluyor. İlçeye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin'in girişimleri ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in desteği ile yeni adalet sarayı yapılacak.
Mevcut binasının hem küçük hem de ayrı ayrı yerlerde hizmet vermesinden dolayı yeni bir düzenlemeye ihtiyaç duyulan Akçakale Adalet Sarayı için kollar sıvandı. AK Partili Vekil Yılmaztekin, seçim bölgesi Akçakale için girişimlerde bulunarak yeni adalet sarayı müjdesini verdi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in desteği ile Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşen vekil Yılmaztekin, yeni adalet sarayının ihalesini yapacaklarını ardından da temel atma töreninin gerçekleşeceğini duyurdu.
"Akçakale'ye hayırlı uğurlu olsun!" diyen vekil Yılmaztekin'in verdiği müjdeli haber bununla da sınırlı değildi.

2 MÜJDELİ HABER DAHA
Ekim ayı sonu itibariyle ilçede açılan Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmet Merkezi'nin görevli atamasını yapılacak ve Şubat 2016'da FETÖ'ye ait olan ve ardından el konulan binanın fiziki onarımı yapılarak faaliyete sokulacak. Tüm bu hizmetler için Bakan Çelik'e teşekkür eden vekil Yılmaztekin,"Bu hizmetlerde ve İnşallah yapmayı planladığımız hizmetlerimizde sonsuz desteği sebebiyle Bakanımız Faruk Çelik'e teşekkür ediyorum. AK Parti iktidarı söz verilenden de fazlasını yapmak ile ma'ruf bir iktidardır. Partimize verilen yüzde 90 oyun hakkını vermeye çalışıyoruz" dedi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Vekil Yılmaztekin adalet sarayı müjdesini verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement